Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Cipso Çekilişi 100 bin TL
baldandatlu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin1 aydır mail atıyorum ilgileniyoruz diyip dönüş yapmıyorlar. Sinirlendim paketleri attım
Dün bir kere daha şans vereyim diye 1 paket aldım ondada şifre yarım çıktı.
--- Alıntı sonu ---
hep a101 ve migros tan aldım. şükür 5 te 5 hiç sorun çıkmadı. sizin aldığınız marketteki tüm ürünler sorunludur. aynı seride aynı sorun devam edebilir.
liveshow:
Evet ben de a101den falan alırım artık teşekkürler. bunları çözene kadar yoruldum.
Alii01:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin1 aydır mail atıyorum ilgileniyoruz diyip dönüş yapmıyorlar. Sinirlendim paketleri attım
--- Alıntı sonu ---
hep a101 ve migros tan aldım. şükür 5 te 5 hiç sorun çıkmadı. sizin aldığınız marketteki tüm ürünler sorunludur. aynı seride aynı sorun devam edebilir.
--- Alıntı sonu ---
Migros, A101, farklı bir Migros ve yerel marketten toplam 6 tane aldım. sadece 1 tane gönderebildim
baldandatlu:
fritolay gözünü seveyim birara içinden çıkan şeritte 2 tane kod çıkardı , adam kod çıkmama sorunu olmasın diye kodları sık sık basardı. doğuş gıda , pepsi fritolay tekelleşme cezalarına rağmen yinede pazarı yürütemedi bence. kazananlardan da belliki büyükşehirlerde satamıyor istikameti Anadolu'ya çevirmiş. Çekiliş için yiyorum yoksa çok yağlı çok tuzlu ciddi ciddi . Tansiyonu olanı diğer tarafa şutlar
17Nisan:
--- Alıntı sonu ---
Merhaba,
Sizin sorununuz çözüme ulaştı mı merak ettim?
Benim de 2 şifrem eksik çıktı. İlgili görselleri ekleyip mail ilettim. Üzerine aradım, 5 dk içinde 2 adet yeni şifre gönderdiler.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git