Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Cipso Çekilişi 100 bin TL

<< < (5/7) > >>

osman.otuken:
Benim aldığım pakette de şifre tam açılma yerinde ve yarımdı. Mail attım üç gündür dönen yok. Bir iki tane değil herkes sorun yaşıyor. Böyle rezil bir kampanya yönetimi olamaz

liveshow:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim aldığım pakette de şifre tam açılma yerinde ve yarımdı. Mail attım üç gündür dönen yok. Bir iki tane değil herkes sorun yaşıyor. Böyle rezil bir kampanya yönetimi olamaz

--- Alıntı sonu ---
Telefon ettim tekrar mail atın doguscay uzantılı maile atın dendi.
paketi şifreyi tekrar mail attım bakalım pazartesi ne olacak.
rezil firma

mach1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim aldığım pakette de şifre tam açılma yerinde ve yarımdı. Mail attım üç gündür dönen yok. Bir iki tane değil herkes sorun yaşıyor. Böyle rezil bir kampanya yönetimi olamaz

--- Alıntı sonu ---
rezil firma

--- Alıntı sonu ---

Hiçbirşey olmayacak merak etme ben 1 ay uğraştım en son pes ettim leş gibi firma müşteri hizmetleri departmanı berbat kötü yönetiliyor, instagram şikayet var cipso sayfaları şikayet dolu ama umurlarında değil

Alii01:
1 aydır mail atıyorum ilgileniyoruz diyip dönüş yapmıyorlar. Sinirlendim paketleri attım
Dün bir kere daha şans vereyim diye 1 paket aldım ondada şifre yarım çıktı.

liveshow:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim aldığım pakette de şifre tam açılma yerinde ve yarımdı. Mail attım üç gündür dönen yok. Bir iki tane değil herkes sorun yaşıyor. Böyle rezil bir kampanya yönetimi olamaz

--- Alıntı sonu ---
rezil firma

--- Alıntı sonu ---

İnat edip aradım mail geliyor görsel görünmüyor dediler
tekrar dosya olarak ekledim
yeni şifre attılar
insan görsel çıkmıyor yazar geri döner
bu kadar umursamazlar

Hiçbirşey olmayacak merak etme ben 1 ay uğraştım en son pes ettim leş gibi firma müşteri hizmetleri departmanı berbat kötü yönetiliyor, instagram şikayet var cipso sayfaları şikayet dolu ama umurlarında değil

--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git