15 Mart'a kadar 5 TL. ve Üzeri Alışveriş Yapan Üyelerimize Perfume Jewels Ürün Seti Hediye
Dünya Kadınlar Günü kutlaması Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'da 1 gün değil, tam 30 gün sürer! 15 Şubat - 15 Mart 2010 tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden 5 TL ve üzeri ürün satın aldığınızda, el ve vücut kremi, vücut losyonu ve vücut parfümünden oluşan, 40 TL değerinde dünya markası Perfume Jewels kozmetik ürün seti hediye! Siparişinizi verirken lütfen Perfume Jewels ürün seti hediyenizin tercih ettiğiniz koku çeşidini online alışveriş bölümündeki "Teslimat" bilgilerinin altında yer alan "Hediye Setiniz" bölümünden seçerek bildirin. Her üyemiz kampanyadan 1 kez yararlanabilecektir. Kampanyamız stoklarla sınırlı olduğundan Eyüp Sabri Tuncer kampanyayı bitiş tarihinden önce sonlandırma hakkını saklı tutar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
paylaşım için teşekkürler.
güzel kampanya verdim siparişi gitti
çok uygun diğer ürün fiyatlarıda zaten kolanya alacaktım ordan alim yanında heidye:) paylaşım için saoll
kargo bize ait olur dimi
kargo sadece aras kargo var vede 4 tl kargo tutuyor ama gönderdikleri set için kesinlikle değer,

donanımhaberin forum sitesindede konu en üst sıralarda ve stokları sanırım yakın zamanda biter. çok fazla alan vardı

niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun bence
üyeliğimi aktif edemedim yaa :(aktivasyon maili gelmedi
perşembe günü sipariş vermiştim bugün ürünler elime ulaştı verdiğiniz paraya kesinlikle fazlasıyla değer, gelen setin içeriği ise vücut losyonu, el yüz kremi, vücut parfümü ve anti bakteriyel jel. ayrıca kutuyu çok güzel paketemişler. kutuda boş kalan yerleri köpük takviyesi yapmışlar. ilk defa böyle güzel paketlenip gönderilmiş ürün gördüm.
bende bir sipariş verdim bakalım
bende bir sipariş verdim bakalım 
üyeliğim oldu bende alcam

hangi setten aldınız