Knorr kampanyasında çekiliş hakkım yok diye cevap verdiler
Fişin fotoğrafını gönderdim bu defa "SMS katılımı yok " dediler
Onun da ekran görüntüsünü gönderdim bu defa da
"Konuyu CarrefourSA tarafına tekrar ileteceğiz." Şeklinde dönüş yaptılar
Ama bu arada çekiliş yapıldı sanırım
Şimdi MPİ ye şikayet etmekten başka bir yol var mı? Bilen birisi aydınlatırsa sevinirim
Şimdi MPİ ye şikayet etmekten başka bir yol var mı? Bilen birisi aydınlatırsa sevinirim
Hayırlı olsun tekrara gider
milli piyango bilgi edinmeye dilekçeniz ve ajansın göndermiş olduğu cevaplar ile birlikte dilekçe yollarsanız gerekli incelemeler sonrası bilgi verilip tekrar olabilir
(bende gerekli başvuruları yaptım eksik katılımları olanlar dilekçe verirse sonuç hızlanır)
O zaman muhtemelen Tchibo Katılım listelerinde de eksiklik vardır ona da baktırmak gerek.
O zaman muhtemelen Tchibo Katılım listelerinde de eksiklik vardır ona da baktırmak gerek.
ikisinde de sorun olduğunu düşünüyorum
Madem eksikler var 15000 bin katılımı nasıl yapıyolar ..birde iki ürün birlikte almak şartı vardı..
Madem eksikler var 15000 bin katılımı nasıl yapıyolar ..birde iki ürün birlikte almak şartı vardı..
Bence bu şarta uymuyorlar.
arkadaşlar bir hazır çorba +1 adet 2 li calve 15 hak veriyor..15 bin çok katılım değil.zaten katılan her kişi en az 4-5 hak ile katılmak zorunda..