Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurtiçi kargo deme bana sonay bugün paraladım onları bir güzelama gelir eline benim makarnalar öyle olmuştu izmirden geldi bana
nasıl paraladın anlatsana ?

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurtiçi kargo deme bana sonay bugün paraladım onları bir güzelama gelir eline benim makarnalar öyle olmuştu izmirden geldi bana
nasıl paraladın anlatsana ?
ya şimdi bana bir paket gelmiş salak kıza diyorum bana avondan kargo geliyor sürekli onla yollayın kem küm ediyor.kızımda hasta eh bayada uzak evime yerlere neyse gittim.hakladım güzelce.sürekli kargo geliyor üstelik avon hergün geliyor nerdeyse ölürmüsünüz dedim onla yollasanız.daha çok şeylerde de dedim ama yazmayam daha yorgunum![]()

yurtiçi kargo deme bana sonay bugün paraladım onları bir güzelama gelir eline benim makarnalar öyle olmuştu izmirden geldi bana
 gülermisin ağlarmısın.neyse ben gideyim yarın yine gelirim dedi gitti gidiş o gidiş.. 

ya birde sanki holdingin başnda gibi havalılar  
 neyse ben avon stresimi kargodaki kızlarla attım yarına hazırım 
						ertunga canın sıkılmış al yorgunluk kahvesi bana gel dedikoduya oturalım senle

ya bu yurtiçi kargo bunu hep yapıyor bide yakın olsa gam değil 
 getiren çocuklar iyide ofisde duran kızlar gıcık.bu arada ertunga şanslısın hemen ertesi gün geliyorsa iyiymiş 
						ay evet çekirdek çitleyerek anlatırımya bu yurtiçi kargo bunu hep yapıyor bide yakın olsa gam değil
getiren çocuklar iyide ofisde duran kızlar gıcık.bu arada ertunga şanslısın hemen ertesi gün geliyorsa iyiymiş