Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindemin 50 glamsım geldisiparişini ne zaman vermiştin acaba arkadaşım
8 marttagüle güle kullan papatya
 alabildiğim ilk ve tek parfümm 
						1 sene bekletilecek parfüm değil kihemen kokuları ucan parfümler bekletme bencee
ankaradayım
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 sene bekletilecek parfüm değil kihemen kokuları ucan parfümler bekletme bencee
ankaradayım
Kapagını açmadan buzdolabında bekletsek yinemi olmaz

benim soru kaynadı arada:) bu hızlı form işini bilen varsa yardımcı olabilirmi bana

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim soru kaynadı arada:) bu hızlı form işini bilen varsa yardımcı olabilirmi banaşimdi biri tersler, hergün aynı şeylerimi anlatcaz biraz araştır diye
ben kullanmıyorum valla o formdan bugünde parfümümü aldım
ama arama bölümüne roboform yaz arat forumda bilgileri var sanırım

puan biriktirdim ruj için ama bu roboformu beceremiyorum kullanmayı nasıl kullanılıyor acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim soru kaynadı arada:) bu hızlı form işini bilen varsa yardımcı olabilirmi banaşimdi biri tersler, hergün aynı şeylerimi anlatcaz biraz araştır diye
ben kullanmıyorum valla o formdan bugünde parfümümü aldım
ama arama bölümüne roboform yaz arat forumda bilgileri var sanırım
maşaalh stok yaptın
wish of love aldım deme sakınnn
 ilk erkek parfümü aldım, ertesi hafta ruj aldım, sonraki hafta tırnak cilası aldım şimdide happiness aldım, haftayada bi happiness bide ungaro alıp kapatırım avon defterini 
 her hafta bi ürün aldın sende, ama ben fake hesap kullanmadım neyse o 
 (sanada kullandın demedim bak üstüne alma 
 )

Şuan kız arkadasım yokta bikaç ay içinde olur  o zamana kadar bitmesin son kullanma tarihleri. Hediyeyi beleşe getiririz