arkadaşlar kazananlar arasında benimde nickim var ama bende colgete yazdım markette istenilen ürünü görmedim bile lütfen yalış anlamayım elimde olsaydı paylaşırdım ki benim bulduğum barkodda paylaşılmıştı isterseniz bakın önceki sayfalara

kimse sensodny yazmadı ayıp olmasın diye belki aradan seçmiş olabilirler 

sizde haklsınız heidi hanım ben vallah colgate zannetim hatta nette araştırdım denemekbedavadaki bazi cümlelerle colgate diye düşündüm sadece bizim yanıltan dünyanın 1 numaralı diş macunu cümlesi oldu ama asit erozyonu cümleside vardı oda sensoydne aittmiş neyse diyelim ben garniere üzülmüştüm cünkü göz altlarım biraz sorunlu 

tebrikler kazananlara,bende colgate kodu gönderdim kazanmışım bu siteden hiçbir deneme ürünü gelmemişti   

bana da ilk defa gelecek  

(inş. gelir) bende tüm kazananları tebrik ederim

tebrikler kazananlara,bende colgate kodu gönderdim kazanmışım bu siteden hiçbir deneme ürünü gelmemişti   

tebrikler cnm 
evet  fazla katılım olmadı colgatedende seçtiler demekki
diş fırçası gelse bari onuda açıklıcaklarmıki 

kimse tahmin edemezdi bu ürünü ben ilk defa duydum belki diş fırçası yolllar   

sizde haklsınız heidi hanım ben vallah colgate zannetim hatta nette araştırdım denemekbedavadaki bazi cümlelerle colgate diye düşündüm sadece bizim yanıltan dünyanın 1 numaralı diş macunu cümlesi oldu ama asit erozyonu cümleside vardı oda sensoydne aittmiş neyse diyelim ben garniere üzülmüştüm cünkü göz altlarım biraz sorunlu 
evet cnm benimde aklıma ilk gelen dünyanın bir numaralı macunu demesi colgate olduğunu düşündüm hemen