darısı benim basıma artık
 darısı benim basıma artık  
						tebrikler cnm ya cok sevindimdarısı benim basıma artık
 inşallah kazanırsn canım
 inşallah kazanırsn canım  
						Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler cnm ya cok sevindimdarısı benim basıma artık
AMİNNNNNNNinşallah kazanırsn canım

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu annnn yılın olayını yaşıyorummmm
Tebrikler; Sıcak Çoraplar kazandın

çok mutlu oldum..evet yılın olayına imza attın ; tebrikler
saol devrimm
cok denemiştim ama olmadı
bugün oldu
kim bilir bu qece bir de I-buddy için denersin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu annnn yılın olayını yaşıyorummmm

saol devrimm
bugün oldu
kim bilir bu qece bir de I-buddy için denersinneler oluo burda benden gizli

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu annnn yılın olayını yaşıyorummmm

saol devrimm
bugün oldu
kim bilir bu qece bir de I-buddy için denersinneler oluo burda benden gizli

tebrikler... bende çooook istiyorum şu sıcak çorapları onuda kazanmadan ölürsem gözüm açık giderim valla
 kazanrsn sende inşallahh
 kazanrsn sende inşallahh