migros çekilişlerine katılıp da ödül kazanan var mı, katılım sayıları hep problemli hiç güven vermiyor
Bana geçen yıl başında ferrerodan kar küresi çıktı ama 3 hafta üst üste 1000'er kişiye veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
migros çekilişlerine katılıp da ödül kazanan var mı, katılım sayıları hep problemli hiç güven vermiyor
Bana geçen yıl başında ferrerodan kar küresi çıktı ama 3 hafta üst üste 1000'er kişiye veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
çekilişe katılıp katılmadığımız belli olmadığı için ben bayağıdır hiç katılmıyorum, size çıktığına göre şansımızı denemeye devam edelim

teşekkürler cevabınız için
Ben bayağıdır migros çekilişlerine katılmıyorum çok uzun süre katılmıştım sonra şüphelenip gillettenin bir çekilişi vardı çekiliş sonrası çıkmayınca bu çekiliş listesinde varmıyım diye milli piyango ya mail atmıştım ve listede de yoktum yaklaşık 5 ay sonra çekiliş tekrar yapıldı çıkmadı ama bu sayede migros çekilişlerin listelerinin düzgün olmadığını da görmüş oldum
Falım çekili şüpheli ajans meil çekti cevap vermediler
Nereye mail attın mpi ye mi?
Bizde deneyelim belki çıkmayız bida yapsınlar zarar zarardır belki adam gibi iş yaparlar. Benimde güvenim kalmadı migrosa kellogs son Çekilişim oldu.
Mentos çekilişi için Milli Piyangodan geri dönüş alan oldu mu? Bana dönüş olmadı da.
Nereye mail attın mpi ye mi?
Bizde deneyelim belki çıkmayız bida yapsınlar zarar zarardır belki adam gibi iş yaparlar. Benimde güvenim kalmadı migrosa kellogs son Çekilişim oldu.
Evet milli piyangonun sitesine mail atmıştım Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin buraya atmışım
oreo sonuçlarına ulaşabilen var mı acaba?
Bugün birgün gazetesinde yayınlanacaktı