bardak kazanan herkesin resmi yayınlandı mı?ben kazandım ama resim yayında yok...

aman bi bardak için kasmaya değmez o kadar. 

ele avuca gelir birşey olması lazım 

Sitedeki fotolara bi anlam veremedim. Değil konuyla alakalı bir poz bardak, duman, sıcak içecek temasıyla alakasız ve çekilmesi bile gereksiz pozlar gibi geldi bana. Bak: Bi kız çocuğu bilgisayar başında bişeyler yapıyo ne alaka yani??? 

Sitedeki fotolara bi anlam veremedim. Değil konuyla alakalı bir poz bardak, duman, sıcak içecek temasıyla alakasız ve çekilmesi bile gereksiz pozlar gibi geldi bana. Bak: Bi kız çocuğu bilgisayar başında bişeyler yapıyo ne alaka yani??? 
kız  netten dvdrip indirirken annecağızıda sıcak çikolata hazırlıyordur..Bir ihtimal tabiki. 

kız  netten dvdrip indirirken annecağızıda sıcak çikolata hazırlıyordur..Bir ihtimal tabiki. 
Süper di mi, hiç akıl edemedim 

Ben de hem eleştiriyorum hem de foto yüklüyorum 

Kendime kıyamadım, teyzeminkini yükledim  

görünce kızacak ama napiim, elinde kahve var onu sıcak çikolata diye yutturdum  

Konseptle alakalı tek foto o  Ellerinde sigara olmasa diğer teyzelerimi de meşhur edecektim, teyzoş tek kaldı fotoda, olsun varsın diğerleri dvdye film koymaya gitmişlerdir  

di mi

bende  alakasız bı resım gonderdım  

bence kazanan kim olursa olsun resimleri eleştirmeyin.kazananı üzmüş olursunuz.bir bardak için değmez...

zaten bardaklarda zor zahmet gelio   hemen gelmio

bence kazanan kim olursa olsun resimleri eleştirmeyin.kazananı üzmüş olursunuz.bir bardak için değmez...
yo hiç üzülmedim
arkadaşlar eğleniyorlar aralarında
ben bile bile alakasız resim koydum çünkü
2 hafta kahveli muhabbet resmi yükledim seçilmedi