Diğer > Serbest Kürsü

Altın

<< < (13/29) > >>

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsiz hala faizler düşmedi altın yükselmez diyenlere inanın  ;D

ne dedim 400 den sonra daha düşmez yükselir diye. 410 lira civarı altın. artık yükseliş trendine girer. ufak çaplı inişlere aldanmayın.altın yaz sonuna kadar 600 lira fiyatı görür en az.benim beklentim 700-800 liraları görmesi

--- Alıntı sonu ---

Bakalım ne olacak takipteyim .

hitex:
18 Mart 2021
Faiz:19

Gram Altın
Alış 405.1055
Satış  408.5558

sanko86:
Dolar yukarı yönlü harekete başladı yine. Faiz kararı kısa süreli etkili oldu gibi.

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDolar yukarı yönlü harekete başladı yine. Faiz kararı kısa süreli etkili oldu gibi.

--- Alıntı sonu ---

ons altın 2 li rakama çıkar ve altın 600 civarına gelir en az yaz sonu. 2-3 senedir nasıl zengin oluyor millet onu anladım.ben zengin felan değilim çok ufak yatırımcıyım senede 3-5 bin kar edeyim o kadar.

ama meğersem elalem yazın sonu altınu yüksekten bozup,kışın düşünce alıp. hem alırken hem satarken kazanıyormuş.çifte kazançla zengin oluyormuş.bunu anladım.

örnek verecek olursam. elimde 300-500 bin lira parası olan bu yolla çok zengin olabilir.10 yılllık vadede bu stratejiyle milyoner olur

hitex:
22 Mart 2021

Gram Altın
Alış 447.5352
Satış  451.3735

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git