Diğer > Serbest Kürsü
Altın
sanko86:
Yukarı yönlü hareket yakın gibi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
eyefive:
eski hgk olsaydı meşhur olmuştum burada :D
bundan sonra korkmayın.yaz sonuna kadar altın 600 lirayı görür en az diyorum en az en dip 600 Lira.
diyelim şimdi aldın altını 400 de 1 hafta sonra 350 oldu.yinede korkam sen zaten uzun vadeli yatırım için altın altını yaz sonuna kadar. 7-8 ayda 600 olacak o altın inanıyorum. aslında beklentim çok ama çok yüksek rakamlara çıkması altın ama ena z en dip tahminimi söyledim.
yoksa inandığım rakam 700 lü 800 lü rakamlar :D
bu yazıyı at fava bekle yine demiştim diye geleceğim yazmaya ekim kasım gibi ;)
3333iga:
tcmb faizleri bu sevyede tuttuğu süre boyunca altında döviz yukarı gitmez.tcmb faiz indirimine başlarsa o zaman kademeli çıkabilir
.bu yılın yatırım aracı olarak çogu kişi gümüşü tavsiye ediyor..
eyefive:
gümüş sıkıntılı iş.moda gibi birşey.modası geçtimi elinde patlar. altının modası geçmez. gümüş anca bankalar tam randımanlı gümüş hesapları açmaya onay verirse değerlenebilir.
gümüşü külçe olarak almak bile kolay ama bozdurunca komsiyonu var. ben külçe altın almaya kalktım komisyon alınır bozdururken külçeyi dediler. bankaya gidiyorsun çok külçe kalıp parası vs...
külçe altın yatırımı en güzel iş ama çok aşırı zengin olacaksan karlı iş.
mesela altın rafinerisinde aynı altın 300 lira sen onu yerel şehirinde 300 liraya alamıyorsun 350 ye kadar alıyorsun. fark işte komisyondan paketlemeden kalıptan vss birşeyler söylüyorlar.
eyefive:
siz hala faizler düşmedi altın yükselmez diyenlere inanın ;D
ne dedim 400 den sonra daha düşmez yükselir diye. 410 lira civarı altın. artık yükseliş trendine girer. ufak çaplı inişlere aldanmayın.altın yaz sonuna kadar 600 lira fiyatı görür en az.benim beklentim 700-800 liraları görmesi
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git