payu telefon menüsünde "payu ile çalışmak istiyorum" seçeneği ile birine ulaşabildim ancak. diğer seçeneklerden kimseye ulaşılamıyor.
bu tekrarlı ödeme konusunda neden hiç bir adımda bilgilendirme uyarı yok sorusuna bu fenerbahçe ile ilgili bir şey cevabı veriliyor. gelen mail direkt sizden geliyor, recurring ifadesi yerine neden türkçe olarak tekrarlı ödemedir şeklinde açık açık yazmıyorsunuz sorusuna cevap fenerbahçe tarafından belirlenen bir şey cevabı veriliyor. yani bu email metnini size kelime kelime fenerbahçe mi yazdırıyor sorusuna cevap evet olarak veriliyor:))
işlemi nasıl iptal edeceğiz sorusuna cevap fenerbahçe ile iletişime geçmeniz lazım şeklinde. verdikleri iletişim numarasını aradığımda fax hattı çıkıyor

)
bu bağışı yapanların %80 i gelen emailde recurring nedir falan üzerinde durmasa, kart ekstrelerine 2-3 ay dikkat etmeseler tekrar tekrar para çekildiğine, oh ne güzel havadan para. ben bir kez bağış için ödeme yapmıştım deseniz, ama gelen emailde "recurring" kelimesi vardı, dikkat etmeliydiniz, araştırmalıydınız, ingilizce bilmiyor musunuz ki bile denebilir:)))