Gönderen Konu: HerGünKampanya  (Okunma sayısı 16873 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
Ynt: HerGünKampanya
« Yanıtla #20 : 07 Aralık 2008, 21:03:00 »
Kalkar kalkmaz bilgisayarı açıp gördüğüm ilk site,şimdi göze de hitap eden tasarımıyla çok şık duruyor ekranda :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı logcupasa

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 08 Aralık 2008, 01:26:54 »
Hergunkampanya oncesi...
Aylardan temmuz... oss kotu gecmıs sonucları beklıyordum...ve sonuclar acıklandı ıstedıgım puan gelmemıstı ...Tercih haftası basladıgı zaman once super loto oynadım ya cıkarda universiteye gidersem dıye...ama cıkmadı....ve 3 gun sonra gece ruyamda para cıkacagını gordum ....O gun kız arkadasım ve arkadaslarla bulusacaktık onlarla bulusmadan loto oynadım ve onlarla bulustuk ....2 dakıkaya bır cuzdanımı acıp cebımde mılyarlar olabılır dıyıp kagıdı duzeltıyordum ...cok sık bunu tekrarladım ve bana sonradan kızmaya basladılar...Aksam oldu eve geldım bılgısayar basındayken bır anda aklıma geldı ve kontrol ettım 5 tutturmusum 2000 ytl aldım ...Ve o gun kendı kendıme dedım bırseyı ıstersen hayat onu sana verir...
Hergunkampyanya gelisim...
Aradan 1 hafta gecti ve neden sansımı cekılıslerde kampanyalarda denemıyorum dedım....Internette aradıgımda hergunkampanya tarzı siteler gordum ...Ancak hıcbırının kalıtesı,ve forumu bu kadar guzel degıldı...Sonradanda hergunkampanyada takılmaya basladım...Ve artık benım ıcın her bilgisayarı actııgmda ilk tıklanan sayfa olmustu hergunkampanya...Zamanla yarısmalara girdim cekılıslere gırdım ancak yazdan beri hic yuzum gulmedi ancak bir gun sansın benım yanımda olacaıgnı bılıyorum...Cunku o sans fırsatını kolluyorum.... Ve burada bu konuda bana cok degerlı ınsanlar yardımcı oldu..Ornegın gecenlerde Mod timsah arkadasıma mtvde gloria jeans olayını sordugumda bana verdıgı cevap kendıne bır account al sana 100 puan yapıp gloria jeans hediye ediyim cevabı oldu...Ve ben sok oldum cunku timsah arkadasım henuz hayatında beni bile gormemis konusmamıs biriydi ancak ne kadar iyi biri oldugu belliydi:) ...Bu ve buna benzer cok yardımlasma ornegıne sahıt oldum hergunkampanyada tum arkadaslara tesekkur ediyorum...
Hergunkampanya Oneri:
Resmi acılıs sayfamız Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin gunluk cekılıs ve kampanyaları belırtmek acısından suan gayet guzel bir durumda ancak anasayfamıza birde cekilis sonucları diye bir bolum konulabilir diye dusunuyorum...Cunku forumda bu bolum olmasına ragmen arada gozden kacan seyler olabılıyor anasayfada belkı daha cok dıkkat cekebıleceıgn ıdusunuyorum....Foruma aktif uye sayısını dusurur debilebilir ama forumda yazanlar zaten bu forumu bırakmaz:) Bu konu dısında hergunkampanya ıcın bence yapılabıleceklerın hepsi yapılmıs ve super bir site hazırlanmıs ...Kurucular basta olmak uzere tum kampanya,cekilis seven insanlara tesekkur ediyor hayatımızın bir parcasi olan bu siteyi elimizden geldigince ayakta tutmak icin cabalamaliyiz diyorum...

Saygılar Onur....

Ücretsiz 5000 Olay Total Efects 7 İçin acele edelim
Hergunkampanya 5000 Olay Bedava zincirine gireli

Çevrimdışı yasin4376

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #22 : 10 Aralık 2008, 23:35:38 »
daha geniş içerikli olabilir kullanımı kolay olan birlir yeni çıkan kampanyalar la eskileri karışıyor kullanımı zor daha iyi olabilir

Çevrimdışı sewim

• Deneyimli Kampanyacı
  • Kampanya Mı? Hani Nerde :D
« Yanıtla #23 : 11 Aralık 2008, 23:40:32 »
daha geniş içerikli olabilir kullanımı kolay olan birlir yeni çıkan kampanyalar la eskileri karışıyor kullanımı zor daha iyi olabilir

bunun moderatörlerle ilgisi var daha çok...
tarihi geçmiş konular silinmeli bence...
tarihi geçmiş derken kampanyanın süresi bitmiştir, numune gönderimi yapılmıyordur artık v.s.
bu gibi konular silinirse forum rahatlar bence...

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 11 Aralık 2008, 23:44:13 »
benimde bir fikrim var... Bilmiyorum yapılması kolaymıdır zormudur ama favori kampanyalar diye kullanıcıya özel bir kısım yapılsa katıldıklarını o kısma eklesen zamanı geçenleride kendin silsen çok kullanışlı olur hemde bu kampanya bolluğunda!! birbirine karışmamasını yada katıldığımız bi kampanyayı unutmamamızı sağlar

Çevrimdışı sewim

• Deneyimli Kampanyacı
  • Kampanya Mı? Hani Nerde :D
« Yanıtla #25 : 11 Aralık 2008, 23:49:57 »
ben arama bölümünü kullanıyorum bunun için...
kullanıcı adımı aratıyorum... bakıyorum katıldığım yerlere :D
katıldıklarınıza yorum yapın mutlaka ki arama bölümünden bu şekilde faydalanabilesiniz :)

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 11 Aralık 2008, 23:52:50 »
 ;D Hiç aklıma gelmemişti iyi fikir.. Nasılsa teşekkürler katıldım gibi yanıtlar veriyoruz ama benim dediğim olsa forum kalitesine yakışır yani tabi zor bişeyse onu bilemem...

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 11 Aralık 2008, 23:53:36 »
Biten kampanyalar silinmeli veya bir arşiv bölümü oluşturulup oraya da taşınabilir.
Bir de bazı kampanyalar var sinema.com,maksimum gibi aylık veya haftalık bunlar tek bir başlıktan devam etse daha düzenli olur.Maksimum konusunda çok fazla başlık var.

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 12 Aralık 2008, 01:01:50 »
maksimumda fazla başlık olmasının sebebi, sitede 3farklı bölümde her hafta ayrı yarışmalar olması. takip kolaylığı açısından üçünün ayrı olması daha doğru diye düşünüyorum ben.

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 12 Aralık 2008, 01:06:41 »
üç başlık ayrı olsun da devam eden haftalarda yeni konu yerine aynı başlıklardan devam edilsin demeye çalışmıştım bende :)