bebnim linkimde eklenebilir mi şartları varsa ve uygunsa tabii.
her 2 imzadaki link içinde bugünkü hakkımızı kullanmışım.hergün ziyaret ederim ben bu sayfayı link verip konu açtırmasakda herşey imzalarda gülsevdam

.bu sayfaya uğrayanlar bilir işini
benide benide ekleyinnn..
mail attım, beni de ekler misiniz?
Kampanya konusu açtırabilmek için; son 60 gün içerisinde en az 4 kampanya paylaşmış olmak gerekir.Açılan kampanyaların linkleri destek isterken bölüm moderatörüne iletilmelidir.Ayrıca bu şartı destek istemeden 1 hafta öncesinde gerçekleştirmiş olma şartı aranacaktır.
* 60 gün içerisinde aynı anda en fazla 2 kampanya için destek isteyebilirsiniz.
* Destek istemek için diğer kampanyaların bitiş tarihleri dikkate alınır.
* Forumda en az 2 aylık geçmişinin olması gerekmektedir.
Üyeler konu içinde destek linki veremez.Linkleri sadece moderatör ekleyebilir.
Gerekli şartları sağlamadığı için konusu açılmamış bir üye ya da 2 destek konusu girilmiş bir üye,dolaylı olarak herhangi bir yolla destek istediğini belirten mesaj yazamaz.Böyle bir durum olursa uyarılır.İkinci kez aynı durum yaşanırsa tüm konuları silinir.
Lütfen gerekli şartları sağlıyorsanız destek konusu bildirin.Aksi taktirde zaten konunuz açılmayacaktır.
Bölüm moderatörleri: beyodparadise ve dilamma21
ben herkese oy veriyorum zaten,hergün oy verilmiyor herhelde,ben dün vermiştim,bugün,oy verdin yazıyor,bir defa mı veriliyor acaba,2 oy verenler nasıl verdi
ben herkese oy veriyorum zaten,hergün oy verilmiyor herhelde,ben dün vermiştim,bugün,oy verdin yazıyor,bir defa mı veriliyor acaba,2 oy verenler nasıl verdi
24 saat dolması şazım sanırım