Geçmiş olsun arkadaşım, değiştir şifrelerini kıramayacakları gibi şifre koy.. En kısa sürede sorunun ortadan kalkar umarım
bahsettiğin forumda moddum ben ve oranın admini beni facede bile ekliyor.rahatsızlığı yok bu siteyle veya kimseyle rahatsız olmasın kimsede
aramızdaki hainler dururken dışarda aramayalım bence bunu yapanları...
aynen pötüş içimizde İrlandalılara bakmamız lazım önce. nasıl çözülecek bilmiyorum ama bu sıralar çok olmaya başladı. bu vesileyle zarar gören herkese tekrar geçmiş olsun. Allahtan böyle ufak şeylerle kalıyorlar. sahte yarısma yapıp 1. yapıp diskalifiye etmeye çalışmalar, forum mesajını silmeler vs. o kadar karaktersiz biri yada birileri ki karsısındakinin forum şifresini çalacak kadar aciz bir insan müsveddesi. Allah KARAKTER dağıtırken neredeymiş bu veya bunlar bilmiyorum.
yeni hedef ben olucam sanırım
bahsettiğin forumda moddum ben ve oranın admini beni facede bile ekliyor.rahatsızlığı yok bu siteyle veya kimseyle rahatsız olmasın kimsede
aynen pötüş içimizde İrlandalılara bakmamız lazım önce. nasıl çözülecek bilmiyorum ama bu sıralar çok olmaya başladı. bu vesileyle zarar gören herkese tekrar geçmiş olsun. Allahtan böyle ufak şeylerle kalıyorlar. sahte yarısma yapıp 1. yapıp diskalifiye etmeye çalışmalar, forum mesajını silmeler vs. o kadar karaktersiz biri yada birileri ki karsısındakinin forum şifresini çalacak kadar aciz bir insan müsveddesi. Allah KARAKTER dağıtırken neredeymiş bu veya bunlar bilmiyorum.
evet mesela benim imzam bana haber verilmeden değiştirildi .Kim neden değiştirme bilmeye hakkım vardı .
Yoksa benim demi hesabıma giriliyor eğer imzamda bir sorun var ise bu benimle paylaşılmalı idi.
Haksız mıyım acaba?
Konsorsiyumu hatırlattın bana glomm

adamlar hakkımı nasılda yedi
siteleri uctu allah benle uğraşanların mallarından canlarından çıkartsın inşallah
5 dakikadır 1 ziyaretçi konuyu inceliyo.Kesin o kişi(liksiz) Benim şifremide çalarmısın sayın hırsız, Nasıl yapıyosun çok merak ediyorum, merakımı gider lütfen
evet mesela benim imzam bana haber verilmeden değiştirildi .Kim neden değiştirme bilmeye hakkım vardı .
Yoksa benim demi hesabıma giriliyor eğer imzamda bir sorun var ise bu benimle paylaşılmalı idi.
Haksız mıyım acaba?
Konsorsiyumu hatırlattın bana glomm
adamlar hakkımı nasılda yedi
siteleri uctu allah benle uğraşanların mallarından canlarından çıkartsın inşallah 
Amin. ben ağzımı bozup konuyu kirletmemek adına son sözümü söylüyorum. Allah bu karaktersizlere sadece öbür dünyada değil bu dünyada da cezasını verir inşallah. herkese iyi geceler. geçmiş olsun tekrardan herkese.
ve arkadaşlar
1- lütfen şifreleri zor şeyler yapalım
2- her siteye foruma vs farklı şifre kullanalım
3- çok gerekli olmadığı sürece kendimizden baskasına vermeyelim verirsekte sonradan değiştirelim
4- her açılan linke üye olmayalım güvenlik açısıdan şüphe duyduğumuz yerlere basvurmayalım
not: bunların hangisini yapıyordun şimdiye kadar derseniz hiçbirini derim

sağlık olsun giderse gider canım saolsun gerisini boşverin gitsin
5 dakikadır 1 ziyaretçi konuyu inceliyo.Kesin o kişi(liksiz) Benim şifremide çalarmısın sayın hırsız, Nasıl yapıyosun çok merak ediyorum, merakımı gider lütfen 

emre gitti senin de üyelik
amanınn benimkide tehlikeye giriyo şuan itibariyleee
ya benim konuyu inceleyen

bir yandan özel mesajları cevaplıyorum bir yandanda 5 dkdır uzun bir mesaj yazıyorum

o kişiliksiz uyuyordur şimdi
Yok yok bu kişi ziyaretçi falan değil forumun üyesi bu utanmadan burayı okuyordur şimdi yüzsüz.
şifre kırmakta moda oldu resmen bu ne yaa milletin işi gücü kalmamış nelerle uğraşıyor
Geçmiş OLsun Venüsger . Hakkaten Moda OLdu bu OLay