Kampanyalar > Biten Kampanyalar
ANKETE KATILAN HER 25. KİŞİYE 2 TANE SİNEMA BİLETİ HEDİYE
moonlight1907:
bende atmıştım zaten hıh sanki sinemaya gidicemde yok şunumu yok bunumu alırımda bilmem ne diye düşüncem param varsa alırım zaten ne alıcağımıda bilirim ;D historia yı seçmiştim söylemesi aynı rihannanın şarkısına benziyo disturbiaaaa :P
kaybetmez:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapindaha önce katılmışsınız yada geçersiz kimlik diyo bana ;D bunlar beni ölüde ilan etti vay be inanamıyorum meğer ben bir ölüymüşüm ::)
--- Alıntı sonu ---
aynen,bana da o uyarıyı verdi, ben de bi ölüymüşüm meğer, hiçkimse beni umrsamıyomuş da haberim yokmuş, kendiimi acıların çocuğu gibi hissettim ;D
--- Alıntı sonu ---
bende ölmüşüm ama sevdim burayı internet bile var ama fazla sıcak ;D
NUBEYZA:
aynen banada öyle cevap verdi siteye daha ilk kez girdim,ne saçmayaa fikirlerimizi alıyolar.sonrada böyle yapıyolar.. >:( >:( >:(
ibolya:
Kayit olun veya giris yapindaha önce katılmışsınız yada geçersiz kimlik diyo bana ;D bunlar beni ölüde ilan etti vay be inanamıyorum meğer ben bir ölüymüşüm ::)
--- Alıntı sonu ---
aynen,bana da o uyarıyı verdi, ben de bi ölüymüşüm meğer, hiçkimse beni umrsamıyomuş da haberim yokmuş, kendiimi acıların çocuğu gibi hissettim ;D
--- Alıntı sonu ---
bende ölmüşüm ama sevdim burayı internet bile var ama fazla sıcak ;D
--- Alıntı sonu ---
delüüüüüüüüüüüü ;D ;D
ibolya:
Kayit olun veya giris yapinaynen banada öyle cevap verdi siteye daha ilk kez girdim,ne saçmayaa fikirlerimizi alıyolar.sonrada böyle yapıyolar.. >:( >:( >:(
--- Alıntı sonu ---
valla benim fikrimi alamadılar hepsi atmasyondu çünkü, yaşasın kötülük ;D ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git