Kampanyalar > Biten Kampanyalar
ANKETE KATILAN HER 25. KİŞİYE 2 TANE SİNEMA BİLETİ HEDİYE
moonlight1907:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapindaha önce katılmışsınız yada geçersiz kimlik diyo bana ;D bunlar beni ölüde ilan etti vay be inanamıyorum meğer ben bir ölüymüşüm ::)
--- Alıntı sonu ---
aynen,bana da o uyarıyı verdi, ben de bi ölüymüşüm meğer, hiçkimse beni umrsamıyomuş da haberim yokmuş, kendiimi acıların çocuğu gibi hissettim ;D
--- Alıntı sonu ---
aynen işte bende komik ama acıklı bişeyler hissettim neyse tekrarmı doldurayım şimdi uf hadi başlayalım bari ;D teşekkürler bilgilendirme için timsah
ibolya:
Kayit olun veya giris yapindaha önce katılmışsınız yada geçersiz kimlik diyo bana ;D bunlar beni ölüde ilan etti vay be inanamıyorum meğer ben bir ölüymüşüm ::)
--- Alıntı sonu ---
aynen,bana da o uyarıyı verdi, ben de bi ölüymüşüm meğer, hiçkimse beni umrsamıyomuş da haberim yokmuş, kendiimi acıların çocuğu gibi hissettim ;D
--- Alıntı sonu ---
aynen işte bende komik ama acıklı bişeyler hissettim neyse tekrarmı doldurayım şimdi uf hadi başlayalım bari ;D teşekkürler bilgilendirme için timsah
--- Alıntı sonu ---
olursa bene de haber et emi 8)
ysr86:
yok arkadaş olmuyo ne cook bıraktım ne IP yinede o uyarıyı verdi 2 kere doldurdum o yüzden şu anda sinir olmuş durumdayım.. madem öyle kimlik bilgilerini verdiğimi zaman uyarıyı yap demi anketi dolldurtuyolar sonra geçersiz diyolar >:(
jenga:
Yok yaw buda tuzak fikirleri alıyorlar cevap aynı bi ton cevapladım bide okuyup >:(
Hayalkuzum:
Kayit olun veya giris yapinYok yaw buda tuzak fikirleri alıyorlar cevap aynı bi ton cevapladım bide okuyup >:(
--- Alıntı sonu ---
Bence de tuzak...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git