Gönderen Konu: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???  (Okunma sayısı 22773 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???
« : 17 Ocak 2010, 02:17:56 »
Arkadaşlar az evvel şifremi kırdı buradan bir üye ve hesabımı sildi.Bunu yapmadaki amaç nedir soruyorum ben sizlere.Eğer amaç benim mesajlarıma,bilgilerime ulaşmak olsa üyeliğimi silmezdi ha demekki amaç mesaj sayımı sıfırlmak.Şimdi soruyorum o hırsız,ahlaksız kişiye ne oldu eline ne geçti.Zormu mesaj sayısı yükseltmek.Ne kadar kıskanan kişi var demek,ne kadar çekememezlik var yazık >:( Kocaman insanlarız burada ki göya hepimiz aileyiz burada yazık >:( Aramızdaki hırsız kimse bulunurmu bilmem ama bu ilk benim başıma gelmedi bunu biliyorum >:( >:(
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Armaızdaki Şifre Hırsızı Kim???
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2010, 02:25:01 »
Tanrım inanamıyorum..Ne insanlar var bunu yaparak eline ne geçti çok merak ediyorum..Bir insan onuru için yaşamıyorsa ne denilebilir ki bunu yapan X'e..Son zamanlarda dostumun Kazandıklarım Bölümüne onca asılsız kimseler gelerek laf atıyordu..Biz insanlar neden başkalarının elde ettiği başarıları kıskanıyoruz..Neden onların başarılarına ortak olamıyoruz..Bunu yapmak bu kadar mı zor?.Yazık ki insanlar çıkar üzerine kurduğu ilişkilerde gözleri görmüyor..Ok yaydan çıkarcasına oradan oraya savruluyor..Savrulurken kirli düşüncelerini de yanına alıyor..Bas baya dostumun hesabına sabotaj yapıldı..Bu yapılanın izahı da olamaz..Yapılan amaç belli..Aktifliğini çekemeyen belli kesimler onu fişlemek istedi..Bunda sanmayın başarılı oldunuz..Sanmayın zafer kazandınız..Sizin yaptığınızı düşmanım bana yapmamıştır!..
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2010, 02:27:24 Gönderen: devrim1986 »
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı baris83

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2010, 02:27:27 »
geçmiş olsun yapılan hareket gerçekten çok yanlış..bunu yapanın eline ne geçti çok merak ediyorum.şifreni nasıl öğrenmiş olabilir ?
tofita nick baris83: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2010, 02:31:24 »
Biz kesinlikle hiç kimsenin üyeliğini silmiyoruz. O nedenle üyeliğniz silinmişse bilinki aynı durumla karşı karşıyasınız. Bunu yaşamamak için lüten şifrelerinizi kolaylıkla kırılmayacak şekilde oluşturunuz. Gerekirse hafızanızda tutamayacağınız kadar zor olsun yazın bir kağıda.

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2010, 02:32:37 »
Bu şifre kırma olayları da çoğaldı.Ne oluyor ne geçiyor ellerine ama bursa ki amaç apaçık ortada mesaj sayısını düşürmek iyice saçmalıyorlar artık ne yapacaklarını şaşırıyorlar bunu yapan X ne geçti eline çok merak ediyorum açıkçası.
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2010, 02:32:44 »
geçmiş olsun.şifren kolay birşeymiydi? eğer öyleyse sallayarak tutturmak kolay olur.

Çevrimdışı Nazenn

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2010, 02:34:20 »
Çok ilginç, msn şifresi kırıldığını duydum forum şifresi kırıp üyelik silmek bunu ilk kez duyuyorum..
Küçük hesaplar ve kimsenin kendine yakıştırmaması gereken bir davranış..

Çevrimdışı baris83

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2010, 02:34:47 »
mümkün mü bilmiyorum bu kırılan hesapla en son hangi ip'den girilmiş...aynı ip ile başka bir kullanıcı giriş yapmışmı bu tür ayrıntıları görmek...i
tofita nick baris83: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2010, 02:35:26 »
Simge isimli arkadaş destek istedi tofita için bende ona oy vermek için verdiği linke tıkladım tam oy sayısını yazcaktımki gitti üyeliğim :-\ bunu her kim yaptıysa iyi okusun mevzu mesaj sayısı ve destek isteme işine engel olmaksa beni tanıyan herkes ismime verir oy bu 1.mesaj sayısıda 2 güne yükselir oda zor olmasa gerek >:(
ayrıca bu yaptıklarınızla daha da azimleniyorum ve allahda bana yardım ediyor dahada bereketi artıyor kazandıklarımın.boş işlerle uğraşmayın bence küçük kafalarınızı başka işlere yorun  >:( >:(
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2010, 02:44:38 »
pötüscüm gecmiş olsun bu tip insanlar ne yapmaya calısıyorlar hayret valla bukadarınada pes diyorum
boyle bir insana baska bişey diyemiyorum
sonucda bı paylasım sitesi son zamanlarda benım kanımca sitemizin üyeleri cogaldıkca
bi okadarda site içinde sorunlar çogaldı