vay nazenim başarılar canım bi blog furyası başladı devam umarım güzel şeylere imza atarsın bende bloglarımla ilgilenmem lazım ama bir türlü fırsat gelmiyor onlara
Teşekkür ederim adavapuru,senide bekliyorum bloguma umarım herşey istediğim gibi gider bende armağanlarımı bir an önce ulaştırırm o şanslı kişiye..
(Bu arada arkadaşlar akrabalarımın katılımı olmayacak bundan emin olabilirsiniz..)
nazen yanlış anlama ama 300 izleyici zor
Zaten kimse izleyiciye bakmıyor google deki reytinge bakıyor
bilgine
nazen yanlış anlama ama 300 izleyici zor
Zaten kimse izleyiciye bakmıyor google deki reytinge bakıyor
bilgine
Rica ederim melos yanlış anlamam

şimdiden 17 izleyicim var ve arkadaşlarımın bloglarındaki duyurular sayesinde çokta uzun sürmeyeceğini düşünüyorum bu miktarın eğer umutsuzluğa kapılırsamda B planına geçerim,Google da önemli biliyorum bu aralar biraz sağlık problemlerim var moral bulmakiçin , başlatmak istedim şimdiden..Desteklerinizle umarım hızlıca yapabilirim kampanyamı.
inşallah cnm umarım b planına gerek kalmaz sevgiler
inşallah cnm umarım b planına gerek kalmaz sevgiler
Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için Melos..Eğer gerek kalırsada yine sözümde duracağım
Bu arada hatırlatmak istediğim birşey var arkadaşlar çekilişi yapacağım sırada kampanyamdan blogunuzda bahsetmenizi istemeyeceğim,benim için önemli olan şu an en hızlı şekilde bu sayıya ulaşmak eğer şimdiden bloglarınızda duyurumu yapıp bana destek olursanız çok sevinirim, bir daha blogunuzda bahsedin diyip yormak yok sizi
birde dip not düşmek istiyorum blogta paylaştım katılım şartım Türkiye içi olması yoksa ulaştırmakta çok zorluk çekerim bunu belirtmek istedim..
300 çok uzun bir zaman alır.umarım kısa zamanda izleyicilerine kavuşursun
Sen o hediyelerin hepsini bana ver, günlük en az 100 tekil hit saglıyayım sana : )