Arkadaşlar bende annamadın benim 11 yaşında oğlum yapmış  nasıl yaptı anamıyorum  kendisine  soracaktım uyumuş  Şimdiki çocuklar bilgisayar kurdu olmuşlar şaşırdım Ben oynuyorum hep 53 kalıyorum

hemen deniyorum çok teşekkürler

arkadaşlar uğraşmayın ya parmaklarım uyuştu 1 saattir imkansız olmaz 146falan bi işler dönüyo hiç yormayın kendinizi bence bende bıraktım  

arkadaşlar uğraşmayın ya parmaklarım uyuştu 1 saattir imkansız olmaz 146falan bi işler dönüyo hiç yormayın kendinizi bence bende bıraktım  
ben ilk sayfaya yazıcaktım uğraşmayın bi kaç saate hile bulaşır diye

Şimdi gördüm kampanyayı bi deneyim dedim 63 yaptım ikinci seferde 64 yaptım.. İlerletilir gibi.. Bakalım bi ilerleyen saatlerde neler olacak.. 

ya aslında çok uğraşılırsa olurmu diye düşünmüyo değilim ama çok zor ya 100 üstü olması bence 

Arkadaşlar bende annamadın benim 11 yaşında oğlum yapmış  nasıl yaptı anamıyorum  kendisine  soracaktım uyumuş  Şimdiki çocuklar bilgisayar kurdu olmuşlar şaşırdım Ben oynuyorum hep 53 kalıyorum
Senin çocuk uyandı heralde 205 olmuşsun 

Senin çocuk uyandı heralde 205 olmuşsun 
Telapati yöntemi diye birşey var aaa uyurken insan diğer ülkeleri geziyor. 

kaç kişiye hediye arkadaşlar