0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanko hayırlı olsun dostum.turnayı dibinden vurmuşsun sonunda
Katılım kaçmış?
akşam bulamadık sonuçları göremedik ama zarf geldi bu kez kolay satılacak gibi bu fırın multifonksiyonel Arçelik farkı mayıs ta carrefour unilever de verilenvestel statik fırın dı yani ısıtma gücü daha zayıf ve ısıyıdengeli dağıtamayan v.s,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam bulamadık sonuçları göremedik ama zarf geldi bu kez kolay satılacak gibi bu fırın multifonksiyonel Arçelik farkı mayıs ta carrefour unilever de verilenvestel statik fırın dı yani ısıtma gücü daha zayıf ve ısıyıdengeli dağıtamayan v.s,yedeklerin şansı zor gibi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam bulamadık sonuçları göremedik ama zarf geldi bu kez kolay satılacak gibi bu fırın multifonksiyonel Arçelik farkı mayıs ta carrefour unilever de verilenvestel statik fırın dı yani ısıtma gücü daha zayıf ve ısıyıdengeli dağıtamayan v.s,yedeklerin şansı zor gibi gelebilir dostum sıraya bağlı sen kaçıncı sıradasın?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakşam bulamadık sonuçları göremedik ama zarf geldi bu kez kolay satılacak gibi bu fırın multifonksiyonel Arçelik farkı mayıs ta carrefour unilever de verilenvestel statik fırın dı yani ısıtma gücü daha zayıf ve ısıyıdengeli dağıtamayan v.s,yedeklerin şansı zor gibi gelebilir dostum sıraya bağlı sen kaçıncı sıradasın?Ben sonlardayım o yüzden beklentim yok zaten.