arkadaşlar bir arkadaşın bana tavsiyesi emeil çekmiş e meil adresine anket gönderiyorlarmış bizde anketi cevaplayıp geri gönderiyoruz bir bakıma fikir alış verişi gibi benim murat diye bir arkadaşım var bir kere 35 ytl bir kerede 15 ytl aldım dedi ilgilenen olursa bilmiyorum sayfanın linkini ve sık sorulan sorular cevaplar bölümü aşağıda bol şans
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBazı sıkça sorulan sorular:
1. Kimler üye olabilir?
2. TR Panel’e üye olup, araştırmalara katılınca birşey kazanacak mıyım?
3. Kişisel bilgilerim ne için kullanılacak?
4. Ne kadar sıklıkta anket için davetiye alacağım?
5. Bazen anketler bitim tarihinden önce kapatılıyor. Neden?
6. Bulguları kimler okuyor?
7. TR Paneline üye olmanın sonucu olarak istenmeyen email (spam) alacak mıyım?
8. Üyeliğimi teyit eden e-mail neden gelmedi?
1. Kimler üye olabilir?
15 yaş ve üzeri Türkiye’de yaşayan ve geçerli bir email adresine sahip olan herkes TR Panel’e üye olabilir.
2. TR Panel’e üye olup, araştırmalara katılınca birşey kazanacak mıyım?
Evet. araştırmalarımıza katılan TR Panel üyelerine iki farklı hediyemiz var. Araştırmaya her katılımınızda hem kendiniz için hediyeler kazanabileceksiniz hem de tehlike altında olan deniz kaplumbağlarının hayatlarını koruyacaksınız. Hediyelerin detaylarıı herbir araştırma öncesi sizlerle paylaşılacaktır.
3. Kişisel bilgilerim ne için kullanılacak?
Inquision, üyelerinin bazı kişisel bilgilerini birkaç nedenden dolayı toplamaktadır. Birincisi, katılacağınız araştırma üzerine sizinle temasa geçmemize olanak veriyor. İkincisi, sadece sizinle ilgili olan anketlerle sizinle temasa geçmemize olanak veriyor. Üçüncüsü, anket bilgilerimizi örneğin cinsiyetiniz, yaşınız yada yaşadığınız bölgeye göre analiz etmemize yardımcı oluyor.
Kişisel bilgilerinizin güvenliğini çok ciddiye alıyoruz ve kişisel bilgilerin korunması ile ilgili tüm Türk kanunlarına riayet edip ESOMAR (Pazar araştırmalarına yönelik dünya çapında organizasyon) tarafından düzenlenen uluslararası standartlara uyuyoruz. Bunun anlamı; bilgileriniz güvendedir ve hiçbir zaman izniniz olmadan üçüncü taraflara verilmeyecektir.
4. Ne kadar sıklıkta anket için davetiye alacağım?
Ne kadar sıklıkta davetiye alacağınızı söyleyemeyiz, zira bu, yürüteceğimiz anket sayısına ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına bağlıdır. Bu nedenle bazı üyeler, belirli müşterilerin hedef grubuna dahil oldukları için diğerlerine göre daha fazla davetiye alacaktır.
5. Bazen anketler bitim tarihinden önce kapatılıyor. Neden?
Üyelerimize yanıt vermeleri için fırsat tanımak amacıyla anketlerimizi elimizden geldiği kadar uzun süre açık tutmaya çalışacağız. Ancak, bazı projelerin teslim süreleri çok kısıtlıdır ve bundan dolayı verileri, hedeflenen kişi sayısı yanıtladığı andan itibaren analiz etmeye başlıyoruz.
6. Bulguları kimler okuyor?
Araştırma bulgularının kim tarafından okunduğu, araştırmayı başlatan müşteriye bağlıdır. Bazen araştırma bir müşteri tarafından şirket içinde, örneğin bir pazarlama veya politika kararını bildirmek için kullanılır. Bu durumda araştırma normalde kamuoyuna açıklanmamaktadır.
7. TR Paneline üye olmanın sonucu olarak istenmeyen email (spam) alacak mıyım?
Hayır. Inquision, kişisel bilgilerin üçüncü taraflara satılması işiyle iştigal etmemektedir. İrtibat bilgileriniz Inquision tarafından sadece araştırma amacıyla sizinle temasa geçmek için kullanılacaktır.
Kişisel bilgilerinizin güvenliğini çok ciddiye alıyoruz ve kişisel bilgilerin korunması ile ilgili tüm Türk kanunlarına riayet edip ESOMAR (Pazar araştırmalarına yönelik dünya çapında organizasyon) tarafından düzenlenen uluslararası standartlara uyuyoruz. Bunun anlamı; bilgileriniz güvendedir ve hiçbir zaman izniniz olmadan üçüncü taraflara verilmeyecektir.
8. Üyeliğimi teyit eden e-mail neden gelmedi?
Hotmail (ve benzeri diğer e-mail adreslerinin) yolladığımız e-mailleri spam/junk olarak kategorize ettiklerini farkettik. Dolayısıyla, üyeliğinizi teyit eden e-maile ulaşmak için spam/junk kutunuza bakmanız gerekebilir.
Spam/junk kutunuzda e-maili bulduğunuzda, lütfen inbox/gelen kutusuna taşıyın ve bu adresten (Inquision.com) gelecek diğer mailleri almak istediğinizi belirttin.
Eğer teyit e-maili ne spam/junk kutunuza ne de inbox/gelen kutusuna gelmediyse, lütfen bize bildirin