tebrikler o zaman sana süper haber 

tebrikler kırnak kutluyorum seni  

tebrikler canom sonunda oldu 

sizin sayenizde arkadaslar gercekten cok istiyordum son 1 hafta hasta idim giripte bakamıyordum  forumdaki arkadaslarımın oyları ve diger arkadaslarımın sayesinde oldu ekip isi idi basardık ordu arkamdaydı rekor bende 630  

cok mutluyum ya 

630 cok yuksek gercektende cevren gercekten cok genişmiş bravo valla  

ben de bu hafta katıldımda milleti uye olmaya ikna etmek cok zor arkadasları zor kandırıyorum. anca 230 oldu onun 100 taneside forumdan zaten 

1 haftadır beklettiler sankı bişe yapacaklarmış gibi hay mobilera senın yaptığın işi aynı bazı kişiler gene kazandı

630 cok yuksek gercektende cevren gercekten cok genişmiş bravo valla  
 ben de bu hafta katıldımda milleti uye olmaya ikna etmek cok zor arkadasları zor kandırıyorum. anca 230 oldu onun 100 taneside forumdan zaten 
valla arkadasım es dost rica  kardeslerimin arkadasları benim arkadaslarımı onların arkadasları halka genisliyor anlıyacagın

1 haftadır beklettiler sankı bişe yapacaklarmış gibi hay mobilera senın yaptığın işi aynı bazı kişiler gene kazandı
Aynen hem fotoda hem videoda aynı kişi kazandı,bundan sonra ne olacak bakalım...

kırnak seni tebrik ederim  güle güle kullan 

bende bu yarışmada birşey ögrendim hile yapan kazanıyormuş gerekli inceleme dediler 1 haftadır aynı yerde oylar hiç biri degişmedi tofitayı ve mobilerayı kınıyorum