Gönderen Konu: Genpa Telekomünikasyon #BeniOAnlar  (Okunma sayısı 785 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _emin

  • Usta Kampanyacı
  • *****
  • İleti: 1824
Genpa Telekomünikasyon #BeniOAnlar
« : 23 Ocak 2017, 09:27:53 »
Henüz twitter hesaplarında paylaşılmadı
 Kampanya Katılım Şartları:
1) Genpa “BeniOAnlar” Twitter kampanyası (‘Kampanya’) Nispetiye Cad. No:101 34337 Etiler / İSTANBUL adresinde ikamet eden Genpa Telekomünikasyon ve İletişim Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
2) Kampanya, aşağıdaki ve GENPA tarafından daha sonraki tarihlerde duyurabilecek şartları kapsar ve Kampanya’ya katılan tüm katılımcılar bu şartları kabul etmiş sayılırlar. Katılımcıların Kampanya’dan faydalanabilmeleri için tüm şartları eksiksiz olarak yerine getirmeleri gerekmektedir.
3) Kampanya’ya 18 yaşından küçükler katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez. Kampanya’ya sadece Türkiye’de ikamet eden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları katılabilir.
4) Katılımcılar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt ederler.
5) Yarışmaya katılmak için tüm katılımcıların aşağıdaki adımları uygulaması gerekecektir:
(i) Katılımcının Genpa Twitter hesabını takip etmesi gerekmektedir. (@Genpaonline)
(ii) Katılımcıların paylaşımlarını, Twitter hesaplarından “Herkese Açık” olarak yayınlaması, yayınladıkları içerik metnine #BeniOAnlar hashtagini ekleyerek @GenpaOnline hesabını etiketlemesi ve paylaşımı reetweet etmesi gerekmektedir.
(iii) Yarışmamızın konusu, sevgilinize hitap şeklinizi “#BeniOAnlar” hashtagini esprili ve yaratıcı cevaplarıyla tamamlayıp yazmalısınız. Hastag, Retweet ile beraber Genpa hesabı eklenmeyen mesajlar dikkate alınmayacak.
6) Yarışmaya katılım 23 Ocak 2017’de yarışma duyurusunun yapıldığı saatte başlayarak, 9 Şubat 2017 09:00’da sona erecektir. Bu tarih ve saatten sonra gelecek katılımlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yarışma sonucunda 3 kişi kazanan olarak belirlenir ve üç kişiye Winky Harici Şarj ürün ile ödüllendirilir. Bir kişi, Kampanya dahilinde istediği kadar içerik paylaşabilir fakat en fazla bir defa ödül kazanabilir.
7) 18 yaşından küçük kullanıcılar kazansalar dahi yarışmayı kazanmış sayılmayacaklardır. GENPA 18 yaşından küçüklerin, velilerinden veya kanuni temsilcilerinden izin almadan yarışmaya bilgi sunmalarından ya da katılmalarından sorumlu tutulamaz.
8) Kazananlar, belirtilen koşulları eksiksiz tamamlayarak yayınlanan içerikleri GENPA tarafından belirlenen bir jüri tarafından seçilir; kazananlar yazılan içeriğin yaratıcılığı ve özgünlüğüne göre belirlenir. Web ortamından alınan metinler yarışmaya dahil edilmez. Yarışma dışında tutulur.
9) Haksız rekabeti önlemek amacıyla sahte olduğu tespit edilen hesaplar uyarı yapılmaksızın diskalifiye edilir.
10) Yarışmanın kazananları 12 Şubat 2017 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında açıklanacaktır.
11) Hediyeyi kazanan kullanıcıların iletişim bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden açıklandıkları tarihte, kendilerine direkt mesaj olarak atılan bilgilendirme yazısına cevap ve onay vermeleri gerekmektedir. Kazanılan hediye katılımcıdan alınan bilgilere göre teslim edilecektir.
12) Kampanyaya katılım için katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.
13) Kampanya ve jüri değerlendirmesi süreci ile ilgili olarak, katılımcıların iletecekleri içerikler ve yapacakları başvurularla ilgili oluşabilecek iletişim sorunları nedeniyle GENPA hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14) GENPA kampanya şartlarını değiştirme hakkı saklıdır. GENPA her zaman, tek taraflı olarak Kampanya’yı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, işbu Kampanya şartlarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkı vardır. Değişiklikler, Web-Sitesi’nde ilan edilir edilmez yürürlüğe girmektedir.
15) Bu Kampanya’ya GENPA çalışanları ile birinci dereceden yakınları katılamazlar. Katılıp ödül kazansalar dahi bu haklarını kullanamazlar.
16) Yarışma sonucu kazanan takipçilerin ürün gönderimi için iletişim bilgileri talep edilir, ürünlerin gönderimi 2-3 iş günü içinde yapılmaktadır. 3 gün içinde takipçiye ulaşılamadığı durumda yarışmadan elenir.
17) İhtilaf vukuunda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olup Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta, GENPA Kampanya şartları ve diğer duyuruları esas alınacaktır.
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum