Bu Kampanya 22 Aralık 2016 ( 10:00 ) - 04 Ocak 2017 ( 22:00 ) tarihleri arasında Tüm türkiye genelindeki Migros . 5M Migros . Migrosjet ve sanalmarkkettlerden moneyclub kart ile tek sefer 5 TL lik Doristos Mega Boy , Lays Mega Boy , Ruffels Mega Boy alışverişine 1 Çekiliş hakkı verilecektir.
Ödül
1 kişiye Fiaat 500
2 Çifte Newyork tatili
10 kişiye Go Pro Hero Session
Çekiliş 25 Ocak 2017 Saat 11:00 Mucize Tanıtım ( Toplantı Salonunda ) gerçekleşecekitr. Kazananlar 27 Ocak 2017 Akşam Gazetesinde duyrulucaktır.
cips yemem rejimdeyim.aşırı yemek yiyen birisi değilim.zaten ne kilo aldıysam bu cips kola bisküvi çikolata sevdam yüzünden aldım

ama annem babam yer.katılmak lazım
ben normalde de yiyorum ne yazık ki, lays baharatlıya dayanamam:) 3lü aile boy paket te dahil çekilişe, kampanya görselinde de var
ayrıca ekstradanda 25 liralık cips alışverişinde 10 money hediye yanlış okumadıysam
kaç gr oluyor bu paketler mega boy
kaç gr oluyor bu paketler mega boy
parti boy olanlar
zaten ayrı bir stant kurmuşlar cipsler, pepsi ve tropicanalar için
lays in kendi kampanyası bittimi şampiyonlar ligi ps4 tv felan vardı ruflles ile birlikte.
lays in kendi kampanyası bittimi şampiyonlar ligi ps4 tv felan vardı ruflles ile birlikte.
son günleri 31 aralık siret bey
evdeki cips ve pepsileri bitirmeye çalışıyoruz son 8 gün kaldı diye
son günleri 31 aralık siret bey
evdeki cips ve pepsileri bitirmeye çalışıyoruz son 8 gün kaldı diye 
2 kampanyayı aynı anda yapmak lazım o zaman