şaka gibi :)ama napsın ya belkide elinde o var onları veriyor
çok ilginç ilk defa böyle bi kampanya gördüm
Tam da "
öylesine" bi kampanya olmuş.. Keşke yapmasaydı.. Katılan arkadaşlara başarılar..
Açıkçası bioblastan,şurdan burdan numune alabilmek için defalarca uğraşan, o numuneleri kar sayan arkadaşlar olduğu göz önünde bulundurulursa sanırım sadece numune deyip geçmemek lazım, bu yüzden küçümsemeyin.
100.izleyici olunca yapcakmış çekilişi
oldu gözlerim doldu, bencede hiç açmasaymış daha iyiymiş...
numune olayını takıntı haline getirenler var gerçekden...
numune kazanılmış birşey değil (kazandıklarım listelerinde yazanları gördüm), almayı düşündüğün ürün için fikir sahibi olabileceğin az kullanımlık birşey...
oldu gözlerim doldu, bencede hiç açmasaymış daha iyiymiş...
numune olayını takıntı haline getirenler var gerçekden...
numune kazanılmış birşey değil (kazandıklarım listelerinde yazanları gördüm), almayı düşündüğün ürün için fikir sahibi olabileceğin az kullanımlık birşey...
kesinlikle katılıyorum kazanılmış bişey değil.ama şimdi bu kampanyaya katılcam işte o zaman kazanılmış bişey olcak
Öncelikle bi kaç kısa not..
bu çekiliş işine niyetlendiğimde,buraya da yazdığım gibi,
asıl istediğim şey,izleyici sayımı artırmak yani orda görünen sayıyı değil de,
ulaşabildiğim insan sayısını artırmaktı.
ama ne yazık ki yorumlar geldikçe farkettim ki,
resmen çekiliş sektörü (!) oluşmuş.
yani sadece bu tarz çekilişlere katılmak için insanlar blog açar olmuş.
herkesin özgür iradesi tabi ama ben hoşlanmadım ve benim amacıma göre de samimi gelmedi bu durum bana.
bu yüzden üzülerek belirtiyorum,katılımcılar arasından eleme yapmak zorunda kaldım.
bloglara tek tek baktım ve içeriği sadece çekiliş haberlerinden ibaret olan blog sahiplerini malesef ki çekilişe katmadım.
ve bu sebepten sayı 6ya kadar düştü.neyse..
bundan sonra bebeğimden fırsat buldukça yaptıklarımı daha fazla paylaşarak,asıl arzu ettiğim izlenme oranına ulaşabileceğime ve daha samimi bir grubun içine girebileceğimi düşünüyorum.
katılan herkese teşekkürler ve herkese iyi yıllar..
2010 hepimize güzellikler,hayırlar getirsin inş..