çoğunuzu izlemeye aldım arkadaşlar bende yeni blog açtım benide izlerseniz sevinirim:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.

Kayit olun veya 
giris yapin

çoğunuzu izlemeye aldım arkadaşlar bende yeni blog açtım benide izlerseniz sevinirim:)
 Kayit olun veya giris yapin
aldım izleyeme

Kayit olun veya 
giris yapin ablacım senide aldım okişş 

Kayit olun veya 
giris yapin    benimde blogum var 

izliyicim olabilirmisiniz..Çoğunuzun izleyicisiyim 

Kayit olun veya giris yapin    benimde blogum var 
 izliyicim olabilirmisiniz..Çoğunuzun izleyicisiyim 
izlemeye aldım birazdan ilk sayfayada eklerim yanlız blogunu açınca içerik uyarısı çıkıyo ayarlarla alakalıydı galiba 

düzelt istersen 

Saol evet ya ben onu bir çözemedim 

neye hata verdiğini bulamadım :S

Saol evet ya ben onu bir çözemedim 
 neye hata verdiğini bulamadım :S
yok o senin ayarlarınla ilgiliydi yanılmıyorsam:) heralde içerik 18 yaş üstü göründüğü için o uyarı çıkıyo ayarları biraz kurcala istersen

teşekkür ederim glh_n  bkalım yapabilcekmiyim elime gözüme bulaştırıp hepten kapatmam inş:DDD

yeni blog açanların blogu hayırlı olsun. benimde izleyicim olan yeni bloglar var onlarıda  izliyorum 

teşekkür ederim glh_n  bkalım yapabilcekmiyim elime gözüme bulaştırıp hepten kapatmam inş:DDD
buldum nerden yapılacağını 

ayarları tıkla temel ayarlar sayfası çıkıyo biraz alta inip Yetişkinlere Yönelik İçerik mi? sorusuna hayır cevabını verirsen tamamdır 

Evet seçilirse, blogunuzu görüntüleyecek kişiler bir uyarı iletisiyle karşılaşır ve kendilerinden blogunuza devam etmek istediklerini onaylamaları istenir.