Gönderen Konu: İş Bankası: WorldofWarcraft oyuncularına 2kişilik sinema bileti hediye-29 Mayıs  (Okunma sayısı 3063 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

16 Mayıs 29 Mayıs tarihleri arasında İş Bankası'nda biz oyuncuların dikkatini çekebilecek bir kampanya başladı. Blizzard'ın ünlü MMORPG oyunu World of Warcraft'ı oynayarak sinema bileti kazanma fırsatı.

Kampanya aynen şöyle okurlar: "16-29 Mayıs tarihleri aranda Wold of Warcraft oyunu içinde yer alacak İşCep karakterlerine, İşCep uygulamasından alacağı referans kodunu ulaştıran tüm İş Bankası bireysel müşterilerine Cinemaximum'dan çift kişilik bilet verilecektir."

Katılım Koşulları

• WOW oyununda yer alan İşCep karakterlerinden birine ulaştırılacak kampanya referans kodunu 16 Mayıs 2016 – 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında İşCep’ten alabilirsiniz.
• İşCep karakterleri kampanyamız tarihlerinde WOW oyunu içinde Stormshield ve Warspear şehirlerinde aktif olacaktır.
• Kampanyamız kapsamında Cinemaximum’larda geçerli çift kişilik sinema bileti hediye edilecektir. Hediye biletler stoklarla sınırlıdır.
• Kazananların hediye bilet PNR’ları T. İş Bankası’nda kayıtlı cep telefonlarına SMS ile gönderilecektir.
• Kazananlar 30 Mayıs 2016 haftasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde “Kampanyalar” sayfasında açıklanacaktır.
• İşCep karakterlerinden birine ulaştırmanız gereken referans kodunuzu almak için; İşCep’e müşteri numarası / TCKN ve müşteri şifrenizle giriş yaptıktan sonra ana ekranda göreceğiniz “hediye paketi” simgesine ardından kampanya görseline ve “Referans Kodu Al” butonuna basmanız yeterlidir.
• İşCep’te “hediye paketi” simgesine IOS ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlardan ulaşılabilmektedir.
• Referans kodu tek kullanımlık olup 29 Mayıs 2016 tarihine kadar geçerli olacaktır.
• Referans kodunu İşCep karakterine ulaştıran T. İş Bankası bireysel müşterilerine Cinemaximum bileti hediye edilecektir. Hediye biletler stoklarla sınırlıdır. Hediye biletlerin geçerlilik süresi 3 aydır. Hediye biletler 3 ay boyunca tüm Cinemaximum’larda vizyonda olan herhangi bir film için kullanılabilecektir.
• Kampanyamız referans kodu WOW oyununda geçerlidir.
• Referans kodunuzu WOW oyunundaki İşCep karakterinden birine ulaştırarak kampanyamıza katılım sağlamış olursunuz.
• İşCep ticari müşterileri kampanyamızdan yararlanamaz.
• Kampanyamız diğer kampanyalarla birleştirilemez.
• T. İş Bankası kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
• Kampanyaya TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. mensupları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanyamıza katılım ücretsizdir.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
 2 kere okudum anlamadım yardım   :o iscepe girdim.hiç bisey yok
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 23:10:03 Gönderen: madımak »

perishan

• Ziyaretçi
2 kere okudum anlamadım yardım   :o iscepe girdim.hiç bisey yok

Katılım koşullarını da paylaşmıştım ben, bugün başlamış kampanya ama İşCep'teki referans kodu henüz aktif olmamış. Ana ekranda sağ üst köşede kurdeleli bir hediye paketi ikonu var, onu tıklayınca açılan menüde olmalı referans kodu.

• İşCep karakterlerinden birine ulaştırmanız gereken referans kodunuzu almak için; İşCep’e müşteri numarası / TCKN ve müşteri şifrenizle giriş yaptıktan sonra ana ekranda göreceğiniz “hediye paketi” simgesine ardından kampanya görseline ve “Referans Kodu Al” butonuna basmanız yeterlidir.

• WOW oyununda yer alan İşCep karakterlerinden birine ulaştırılacak kampanya referans kodunu 16 Mayıs 2016 – 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında İşCep’ten alabilirsiniz.

• İşCep karakterleri kampanyamız tarihlerinde WOW oyunu içinde Stormshield ve Warspear şehirlerinde aktif olacaktır.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Yapabilen varmi

perishan

• Ziyaretçi
Yapabilen varmi

İşCep bana az önce referans kodu verdi, ama benim en son oynadığım oyun-utanarak söylüyorum- Wolfenstein-1995 versiyonu olduğu için WOW ile işim olmaz :)

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Yapabilen varmi

İşCep bana az önce referans kodu verdi, ama benim en son oynadığım oyun-utanarak söylüyorum- Wolfenstein-1995 versiyonu olduğu için WOW ile işim olmaz :)
nasıl aldiniz

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Kodu alamadım akşamda napcam anlamadım.bu oyun ne nerden katılıyor indirmek mi gerekiyo

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Yardım etcek kimse yokmu bu oyun ne

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
oyunu oynayan biri olsa kolay olurdu
 Facebook tan ismi aratinca bu site çıkıyor indirmek için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Umarım.bilen biri çıkar