kat kat kazan kampanyasında son haftaya giriyoruz...bu fırsatları kaçırmamak için lütfen özelden ulaşınız...
kaldığım yurtta bi sürü temsilciniz var ama gelen rimelin içi bile boş çıktı iyi bir marka olsa bile güvenip te sipariş vermem açıkçası umarım değiştirilebiliyordur bakalım kızlar deneyecek şanslarını ama daha önce değiştirilemediğini duymuştum
Sürekli güncelleme yapmasanız diyoruz artık kaç yere konu açtınız ezberledi millet
Sürekli güncelleme yapmasanız diyoruz artık kaç yere konu açtınız ezberledi millet 
sürekli güncelleme yapmıyorum kampanya süresi hakkında bilgi veriyorum...

bilgilendirme yapmassak nasıl geniş kitlelere ulaşalım değilmi...
geniş kitlelere buradan ulaşacagınızı sanmıyorum bende temsilciyim ama burda ürün satmak mantıklı degil çünkü alan kişi kargo parası ödücek yada siz ödiyeceksiniz onmuda geçtim paralı işler bu sitede pek tutmaz
geniş kitlelere buradan ulaşacagınızı sanmıyorum bende temsilciyim ama burda ürün satmak mantıklı degil çünkü alan kişi kargo parası ödücek yada siz ödiyeceksiniz onmuda geçtim paralı işler bu sitede pek tutmaz 
benim amacım ürün satmak değil yanlış anlamışsınız sadece yeni azimli hedefleri olan ekip lideri olabilecek liderlik vasfı tasıyan herkese bu işi teklif ediyorum..yani herkesin kendi işi olacak bu oriflame a üye olduktan sonra...yani sipariş toplamak derdim yok derdim üyeler bulup onların kendi paralarını kazanmalarını saglamak yardımcı olmak...
kaldığım yurtta bi sürü temsilciniz var ama gelen rimelin içi bile boş çıktı iyi bir marka olsa bile güvenip te sipariş vermem açıkçası umarım değiştirilebiliyordur bakalım kızlar deneyecek şanslarını ama daha önce değiştirilemediğini duymuştum 
değiştirmeme gibi bir durum söz konusu değil gerekli yazıları yazıp geri iade olarak ürünü gonderiyorsunuz yada bulundugunuz yerdeki bir ekip lideri direktör ile konusmanızı tavsiye yederim bende aklımda artık direktörüme söleyip size yardımcı olmaya calısacagım...ürün hatsınıda kendimce şöle acıklamak isterim...oriflame şu an büyük bir büyüme içinde oldugu için deposunu büyütüyor ve taşınıyor o yüzden oriflame yi takip edenlerde bilir kargolarda yanlıs ürünler eksik hatta fazla ürünler olabiliyor...ve hatta bir siparişiniz 2kere gelebiliyor tek faturayla yani biri bedava gibi okadar karısık ve yoğun calısıyor su an firma yani aksaklıklar adına anlayışınıza sıgınıyorum haddim olmayarak kusura bakmayın diyorum..."BİRDE ÇOK ÖNEMLİ NOT KARGONUZ GELDİĞİNDE KUTUNUZU KONTROL EDİP ÜRÜNLERİN TAM YADA EKSİK OLDUGUNU İNCELEYİN KARGO GÖREVLİSİ SİZDEN ONAY OLMADAN GİDEMEZ HİÇBİRYERE ORİFLAME İN KESİN TALİMATI" yani eksik yanlış hatalı ürün oldugu an kargoyu almıyorsunuz geri yolluyorsunuz...
Rimel 'in içinin boş çıkmasıyla, deponun taşınmasındaki orantıyı bulamadım ürünü kargoya verirken rimelin içindekilerini döküptemi kargoya vermiş şimdi bu Oriflame
Rimel 'in içinin boş çıkmasıyla, deponu8n taşınmasındaki orantıyı bulamadım ürünü kargoya verirken rimelin içindekilerini döküptemi kargoya vermiş şimdi bu Oriflame 
güzelce okumak ve anlamak gerekiyor bazen !!!! güzelce upuzun bir açıklama yaptım lütfedip okuyup anlarsanız sebebi aralarda acıklanmış zaten... ben haddim ve hatta açıklama mecburiyetim yokken boşu boşuna karalama yapılmasın diye güzelce yazdım izah ettim lütfen anlayalım okuduklarımızı...