Turkcell’den 100 kontör veya 100 dakika kazanmak için yapmanız gereken sadece Turkcell hattınızla ve e-posta adresinizle Turkcell e-bültene ücretsiz üye olmak. Turkcell e-bültene üye olanlar bilgilerini güncelleyerek kampanyaya katılabilir. Kayıt işleminiz tamamlandığında hemen Hazır Kart abonesi iseniz 100 kontör, faturalı hat kullanıcısı iseniz 100 dakika kazanacaksınız.
E-Posta adresinizle e-bültene üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinAyrıntılar neler?
* Kampanyaya aynı GSM numarası ve eposta adresiyle sadece bir kez katılınabilir.
* Kampanyayla kazanılan hediye dakika ve kontörler 24 saatlik kullanım içindir. Hediye kontör/dakikalar Online İşlem üzerinden kampanyanızı aktif hale getirdiğiniz günün gece yarısına kadar (23:59′a kadar) geçerli olacaktır.
* Kazanılan hediye kontör/dakikalar sadece Turkcell içi konuşmalar için geçerlidir.
* Kampanya 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.
Kontörleri nasıl yükleyeceğim?
Kazanılan dakika ve kontörleri SüperŞifre ile Online İşlem’e girerek hattınıza yükleyebilirsiniz. Bu işlemi istediğiniz bir gün yapabilirsiniz. Aktif ettiğiniz gün bitene kadar kontör ve dakikalarınızı harcayabilirsiniz.
teşekürler işe yarıyor
online işlem merkezindeki sol üst köşedeki hediye paketine tıklayın
100 kontör 24 saatlik kullanım için geçerli imiş, ancak olsun yine de güzel bir şey
Teşekkür ederiim çok sağol bilgilendirnme için
ben hediye paketi göremedim ya yanlış bir şey yaptım galiba bir kaç gün önce vardı paket offf
kardeş haber verdiğin için teşekkürler sağolasın
ayrıca admine de teşekkürler kendi sitesinden tüm merak edilenlere daha rahat bakılabilir
çoooook teşekkürler galiba oldu akrabaya eşe dosta bana 100 kontür
çok teşekkürler

arkadaşlar
kalan kontürleri öğrenebiliyormuyuz turcell bilmiyorda
ben bilgilerimi güncelledim,bayramda aktif edicem o gün çok kontörüm gidiyo