gala istanbuldadır beyaa nası gitçez, gelip evden alsınlar..
çok çok isterim aslında fanatik kv ciyim ama gel görki gala istanbulda

oralara gidemem ki .(
Gala 18 Kasımdaymış. Başvuran 100. - 500. - 1000. - 2000. ve 5000. talihli olacak. Güzel çalışma
tc kimlik numarasını ne yapacaklar. gladyocuları mı eleyecekler
ben yazmadım tcmı baska bısıler yazdım valla cıkarsa verırım
tc yi yazmayınca kabul etmiyo galiba..gala olduğu için emniyetten kontrol mü edecekler ne?
Bu çekincenizi anlamıyorum bazen. Tamam çok tırt sitelerde ve kampanyalarda haklısınız da, şuradan iki satır doldurularak bulunan bir bilgi bu kadar dert değil ki. Karşımızdaki kurum da Star TV ve Doğan Holding.
Artı, düşünürsek; kazanma durumunda talihlinin resmi evrakı için olabilir mesela..

Çok dert etmeyin, o kadar özel bir bilgi değil. Evimizin adresini, telefonlarımızı veriyoruz Allah aşkına. Hangisi daha dert. TC kimlik no, bir imza ya da e-imza değildir.
Bu çekincenizi anlamıyorum bazen. Tamam çok tırt sitelerde ve kampanyalarda haklısınız da, şuradan iki satır doldurularak bulunan bir bilgi bu kadar dert değil ki. Karşımızdaki kurum da Star TV ve Doğan Holding.
Artı, düşünürsek; kazanma durumunda talihlinin resmi evrakı için olabilir mesela.. 
Çok dert etmeyin, o kadar özel bir bilgi değil. Evimizin adresini, telefonlarımızı veriyoruz Allah aşkına. Hangisi daha dert. TC kimlik no, bir imza ya da e-imza değildir.
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin. T.C kimlik numarası ile hakkınızda devlete kayıtlı bir çok bilgi öğrenilebilir. Güvenen yazar güvenmeyen yazmaz. Ama TC No bir ev adresi ve ya telefon numarası gibi basit bir şey değildir.
Tc numarası her yerde paylaşılmaz bence öyle olmuş olsaydı tüm kimliklerden hariç pasolara kadar giderdi ben temkinli olmaktan yanayım her zaman vermem tc mi