nasıl yetiştiriyoruz çocuklarımızı
çocuk bu hale gelene kadar aile nerdee
kendi elimizle cocuklarımı mahf ediyoruz
ve nasıl yarınlar beklıyoruz
soylencek cok sey var ama...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Yok artık dedim ya.Kaldırı atarım pencereden o bilgisayarı o eve bir dahada sokmam valla.Sinir hastasi olmus kızcaiz şimdiden.Hatanın kimde oldugu da apacık ortada..
bu kadarına cidden pes hırsın fazlası her yasta kotu :S annede doktora gotucegine resmini ckmiş kızın
Küçükken benzerini ben de çok yaşardım atarimin karşısında, ama kimse resmimi falan çekmezdi.
Sorun çocukta değil, annede. Hafif şımarık bir kız çocuğu sadece bana kalırsa.
beyaz bu kızın taklidini çok güzel yapmıştı

harbiden kız kendini çok kaptırmış bizde oynardık küçükken ama bu kadar da diil ya
gerçekten pes..
bu kadar hırs bu kadar sinir hemde bu yaşta..
evet bende beyazı gördüm çok güzel taklidini yapmıştı

çok kötü olmuş çocuğun beyin gelişimi içinde iyi değil

ben bile maryo oynamadım bu oynama yaşı iyice inmiş aşağılara
benimde o yaşlarda kızım var ve görüntüleri görünce tüylerim diken diken oldu. inşallah sadece bu dönemlere ait bir durumdur ve büyüdükçe geçer bu küçük kızda. ailesinede tavsiyem bilgisayarı bir dönem ortadan kaldırmaları olurdu. çocuklarımızı çok şımartır olduk ve neyle gurur duyup duymayacağımızı karıştırır olduk.
uzman görüşüne göre o kız idealist mükemmelliyetçi bir çocukmuş.yapasın edersin gibi cümlelerle desteklenirse lider olabilecek vasıfları olan bir çocukmuş( verdiği tepkilerden buna ulaştı) ailenin yardım alıp cocugu dogru yönlendirmesi lazımmış