TERMİKEL:
Değerli takipçilerimiz,
2 hafta süresince ajansımız tarafından tüm takipçilerimizin sloganları özenle tek tek incelenmiştir.
Ancak ajans yetkililerinin vermiş olduğu karar maalesef aranılan sloganın bulunamadığı yönünde olmuştur.
En kısa sürede farklı konseptte yeni bir yarışma düzenlenecektir. Tüm takipçilerimize ilgi ve emekleri için ayrı ayrı teşekkür ederiz.
O kadar yorum yaptık, dalga geçer gibi yapılan açıklamaya bakın? Nereden bileceğiz, yazdığımız sloganlardan birinin daha sonra kullanılmayacağını?
@Hasan Ok arkadaşım seninde çok güzel sloganların vardı, kesin kazanırsın gözüyle bakıyordum. Sana da haksızlık yapıldı.
Ben sayfaya yorum yaptım, lütfen siz de duyarlı olun arkadaşlar
kendileri bulsaymış ozaman yarışma yapana kadar saçmalığa bak ya
Biz bu işi biliyoruz da bunlar bilmiyor anlaşılan.Bir yaşıma daha girdim desem
kendileri bulsaymış ozaman yarışma yapana kadar saçmalığa bak ya
Madem reklam ajanslarının yaratıcılığına bu kadar güveniyorlarmış, ajanstan isteselermiş bence slogan bulma işini.
Ne yazacağımı bilmedim oruçlu halimde kötü birşey yazmamak için beklemedeyim.
ödülü neydi bunun
Mini fırın, çaydanlık, tencereydi yanlış hatırlamıyorsam.
Bu arada firmaların kampanyacıları hafife almaması, haksızlık yapmaması, şike/hile durumlarında duyarlı olması için uğraşıp duruyoruz. Ancak bazı arkadaşlar hala firmalara yalakalık derdinde. Bizim katıldığımız yarışmayı adamlar bu şekilde sonlandırıyor, sen bir daha ki yarışmasına katıldığında aynı şeyi bir daha+ sana da yapmayacaklarını nereden biliyorsun? Bu nasıl bir güven + özgüven? Anlayışlı olmak başka birşey, yalaka olmak başka birşey. İki tane çul çaput kazanmak için insan doğrulardan ya da karakterinden birşeyler kaybetmemeli.
yalakalığa bende karşıyım. sonuçta hepimiz zaman veriyoruz, emek veriyoruz ama bir kaç densizin yüzünden hepimize karşı ters düşünce içinde firmalar
Bir arkadaşın yorumu:
"Yeni sloganlar düşünelim o halde yeni yarışmayı merakla bekliyorum"
Adamlar dalga geçer gibi kurumsal kimliklerini bir tarafa atıp 3 tane hediyenin hesabını yapıp "uygun slogan bulunamadı" gibi amatörce bir açıklamayla kenara çekilmişler. Biz bu yarışamaya katıldık, emeğimiz hiçe sayıldı. Senin merakla beklediğin yeni yarışmada bizden farklı olarak bulacağın uzay üstü sloganına da aynı şeyin yapılmayacağını nereden biliyorsun? O zaman da bu cici hallerini koruyabilecek misin? "Hep ben!" dememeli insan, kampanyacılık da bir aile gibi benim için, aileden birinin başına birşey geldiğinde bu hepsinin sorunudur.
iyikide katılmamışım buna.böyle vasat ve dandik yarışmalara katılmanızı tavsiye etmem. nedenmi sloganlarınız heba olur.birisi o slogan üzerinden türetme yapabilir başka yarışmaya katılır.bir hakta iddia edemezsin.
polemik olmasın diye hiç konuyu açmadım.bu forumda bile alıntı çalıntı yapanlar oldu. bazı yarışmalarda değerli hediye kazanan fikirlerin benzer sloganlarını,başka firmalarda o sloganı o formata uydurarak değiştirdiler.
benim başımada geldi turkcell cuma candır da.adam benim sloganın aynısını kelimelerinin yerini değiştirerek telefon kazandı

turkcele gösterdim yapacağımız birşey yok dedi

bunun gibi birkaç örnek daha oldu forumdan ama yazmadım senin sloganı ben başka yerde gördüm alıntı yapmışın demedim.polemik olmasın diye,çünkü %100 aynısını yapmıyorlar %80-%90.ufak oynama yapıyorlar kendilerine aitmiş gibi olsun diye