Bana da gelimiş Hadise yazdım ben
Melis Birkan yazdım, burda görünce düşündüm de Hadise daha iyi bir değerlendirme olmuş.
banada geldi ama site açılmıyor ya
banada gelmiş uzun bir aradan sonra

özgü namal yazdım ama Dilber Hala daha iyi olurdu sanırım

geçen senenin haberi bu nette buldum:
İşte yılın reklam güzeli!!! Türk reklamseverler en çok onu beğendi!!!
MediaCat okurları arasında yaptığı anketle bu yıl ilk kez 'Yılın Reklam Güzeli' olarak Kanal D'nin 'Asi'si Tuba Büyüküstün'ü seçti ve kapağına taşıdı.
Dergi, birinci gelen Büyüküstün'ü özel bir prodüksiyonla 'Havva' karakterine büründürdü ve Tamer Yılmaz'ın çektiği fotoğraflarla kapağına taşıdı. Büyüküstün'ün 778 oyla birinci geldiği oylamada Nil Karaibrahimgil 541 oyla ikinci, Özgü Namal da 308 oyla üçüncü oldu.
28.12.08 01:08
banada gelmiş uzun bir aradan sonra
özgü namal yazdım ama Dilber Hala daha iyi olurdu sanırım 
geçen senenin haberi bu nette buldum:
İşte yılın reklam güzeli!!! Türk reklamseverler en çok onu beğendi!!!
MediaCat okurları arasında yaptığı anketle bu yıl ilk kez 'Yılın Reklam Güzeli' olarak Kanal D'nin 'Asi'si Tuba Büyüküstün'ü seçti ve kapağına taşıdı.
Dergi, birinci gelen Büyüküstün'ü özel bir prodüksiyonla 'Havva' karakterine büründürdü ve Tamer Yılmaz'ın çektiği fotoğraflarla kapağına taşıdı. Büyüküstün'ün 778 oyla birinci geldiği oylamada Nil Karaibrahimgil 541 oyla ikinci, Özgü Namal da 308 oyla üçüncü oldu.
28.12.08 01:08
Ben önce nil karaibrahimgil yazıyordum sonra aklıma hadise geldi açık hava konserleri,reklamlar falan filan deyince o geldi aklıma bu sene oldukça aktifti hadise
venüs senden kopya çektim bende hadise dedim
Bizim ailenin erkekleri Hadise delisi özellikle şu yeni penti reklamı başladığında evin bütün kadınları susturuluyor

Ben ona göre verdim cevabı

Pentini göster biii, biii pentini göster