Diğer > Serbest Kürsü

Az bilinen gelmiş geçmiş efsane ürünler,

<< < (13/29) > >>

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlezzo oralet 1990 çekilişi...1 kg lezzo paketinin üst kapağını keserek pk.16 gültepe-istanbul
adresine gönderen kazanıyor
1 kişiye 1991 model fiat 126 bis
10 kişiye mercedes tipi akülü çocuk otomobili
20 condor akülü çocuk motorsikleti
100 uzaktan kumandalı model araç

--- Alıntı sonu ---
o dönem çekilişler noter huzurunda direkt firma yöneticileri katılımıyla yapılırdı,

kazananlar açıklandı mı  :P ;D

--- Alıntı sonu ---

klewx:
marlboro 1991 çekilişi...5 marlboro paketini p.k 137 80311 mecidiyeköy-istanbul
adresine gönderen herkese bir şans çekilişle 1991 model tornado kırmızısı pontiac firebird,

mayıs 1991 camel çekilişi...3 boş camel paketini ad ve adres yazılı kağıt ekleyerek p.k 79
80212 teşvikiye-istanbul adresine gönderen 
1 kişiye sarı suzuki vitara 4x4
10 camel kamp seti...çadır,2 uyku tulumu,2 sırt çantası
100 camel mont.....ilk 5000 kişiye camel tişört

1990 barclay sigarası çekilişi...6 boş barclay paketini p.k 186 teşvikiye-istanbul adresine gönderen
1 kişiye 0 km bmw 5.20 i
2 kişiye apple macintosh bilgisayar
10 kişiye omega saat  21 yaşını doldurmuş herkes katılabilir,

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmarlboro 1991 çekilişi...5 marlboro paketini p.k 137 80311 mecidiyeköy-istanbul
adresine gönderen herkese bir şans çekilişle 1991 model tornado kırmızısı pontiac firebird,

mayıs 1991 camel çekilişi...3 boş camel paketini ad ve adres yazılı kağıt ekleyerek p.k 79
80212 teşvikiye-istanbul adresine gönderen 
1 kişiye sarı suzuki vitara 4x4
10 camel kamp seti...çadır,2 uyku tulumu,2 sırt çantası
100 camel mont.....ilk 5000 kişiye camel tişört

1990 barclay sigarası çekilişi...6 boş barclay paketini p.k 186 teşvikiye-istanbul adresine gönderen
1 kişiye 0 km bmw 5.20 i
2 kişiye apple macintosh bilgisayar
10 kişiye omega saat  21 yaşını doldurmuş herkes katılabilir,

--- Alıntı sonu ---

vaybe abicim nerden bulursun bunları ozamanlar ben daha sokakta top oynuyormuşum :)

anvil:
evet yaaa eskiden sigara paketlerini gönderir çekilişe katılırdık. ama hiç sonuç takip etmezdim. belki de çıkmıştır haberimiz yok  :D

eyefive:
eskiden sigara paketlerinin içindeki gri kaplama gümüş diye söylenti çıkmıştı.sigara pakedinin gümüş kısmını 1 kilo getirene şu kadar para diye ortada dedikodu vardı.kaç kilo topladım avcumu yaladım  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git