Diğer > Serbest Kürsü

Az bilinen gelmiş geçmiş efsane ürünler,

<< < (12/29) > >>

balca:
Şahin,Doğan için kuponlar veriliyordu. Bize borcam çıkmıştı... Akşam gazetesi tv veriyordu ne kupon biriktirmekti o yahu...Sinir olurdum... Taso pek meşhurdu...Meybuzlar filan...Merdivenaltının zehir dolu ürünleri. Karpuzlu şekerler vardı adını hatırlamıyorum. Mc Donalds gibi meşhur bir marka vardı Thrinky miydi neydi..

Kuponla neler vaad edildiğini Kemal Sunal'ın Köşeyi Dönen Adam'dan izleyebilirsiniz.

klewx:
90 yılında nestle 40 ve 80 gr tüm tablet çikolata çeşitlerinden he-man çıkartmaları çıkıyordu
o zamanki nestle şimdikinden malesef çok daha özgün bir çikolata aromasına sahipti bugün bu
yok oysa ülker de aynı lezzet devam ediyor nestle 3 boş poşet gönderene he-man panini albümü
gönderiyordu bu albümü tamamlayanlara erkek için pilli kamyon kız için sindy bebek veriliyordu,
güzel günlerdi ama albümü tamamlayamadık  :)

klewx:
yıl 1986 bisküvi çikolata piyasasında sadece tek bir mütevazi ürünüyle varolmaya çalışan
bir firma harika bir ürünle piyasadaydı elvan şokotat 3 lü marsmallow çokomel tarzı bir üründü
ülker yüzlerce yeni çeşidi ve geniş dağıtım ağıyla piyasa lideriyken nestlenin etinin o zamanlar
doğru dürüst depo ve dağıtım aracı bile yoktu...elvan 1952 yılında kurulmuş doğan bisküvi gibi
yıllardır var olan ama reklamı olmayan kaliteli ürün çıkaran bir firma bu piyasada şimdi elvan
migroslarda güzel kekleri v.b var sınav paketinde de elvanın 200 gram today karamelli waffle ı
var muhakkak denenmeli bayramda da elvan fondane dolgulu çikolatalar denenebilir,
80 li yıllarda cici doremi isimli kare 4 parça tek üründe 4 farklı lezzeti aynı anda sunan bir tablet
çikolata vardı o cici firmasıda 6 senedir elvan bünyesinde elvan tarzı firmalar iç pazarda
yer bulamadıklarından ihracata yöneliyor elvan 5 kıtada 100 ülkeye mal satan bir firma,

klewx:
lezzo oralet 1990 çekilişi...1 kg lezzo paketinin üst kapağını keserek pk.16 gültepe-istanbul
adresine gönderen kazanıyor
1 kişiye 1991 model fiat 126 bis
10 kişiye mercedes tipi akülü çocuk otomobili
20 condor akülü çocuk motorsikleti
100 uzaktan kumandalı model araç

aynı yıl 1990 şubat neba margarin çekilişi...5 neba kulakçığını 31 mayıs 1990 a kadar
p.k 223-01322 adana adresine gönderen yeniden kazanıyor,
5 toros 5 vites
10 tam otomatik çamaşır makinası
20 porselen yemek takımı
40 halı
2000 şemsiye     defne yalnız o dönem neba tv reklamında oynamıştı bu çekiliş için,

nesliyaren:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlezzo oralet 1990 çekilişi...1 kg lezzo paketinin üst kapağını keserek pk.16 gültepe-istanbul
adresine gönderen kazanıyor
1 kişiye 1991 model fiat 126 bis
10 kişiye mercedes tipi akülü çocuk otomobili
20 condor akülü çocuk motorsikleti
100 uzaktan kumandalı model araç

--- Alıntı sonu ---

kazananlar açıklandı mı  :P ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git