wasaturkiye
@eymnygzeyl @aysegulsngz @nil_solo @ccinici @gulm @eliifreyhan @kiymetnureken @zeynep_efe @seraygngrrr @acelyadamdelen
wasaturkiye
@eerteb @aysedemirakpinar @attribb @kreatifdizaynir @pelibob @nunukiz @wape1989 @elifkmv @instakizgizem @sewecenmen
wasaturkiye
@aybikeyildiz1903 @pelinkartalice @derinkiz1903 @fanatikkiz34 @buketbe @elcinceliker @pukrinora_ @erkekoglan34 @filizisit @eyluldem
wasaturkiye
@ozcartman @sedasenturkgs @bil.gee @sevdagoksel @pembesevdasi53 @ask_ne_demek @zeynepessa @oznurderya @leman_ @cemcanfamu
wasaturkiye
@nurtenuzndrduu @sebzelikek @kaan_bilge @gezentisever @sevdakelebegi1984 @babasininpasasi @golge15072011 @shrink.shred.fit @zeynephe @papatyatanesi
wasaturkiye
@cananguliz @pambukprensess @didiems @nida06nid @aysdkz @agnes_rgr @pinarellom @42aslylmz @dutreceliyim @ceylan_emir_aksoy
wasaturkiye
@sultanimcanim @kelebekkizim @zhryk_ @nesliyaren @fdndmr @neselizebra @umut.klc @ugurserdarkurt @badokei @melovissa
wasaturkiye
@zeynepbende @muratgorenn @huseyinglck @yavanekmek @nrhytzpnr @scbesiktas2 @kyigit @esrrmzelf @sule_yuksell @telit35
wasaturkiye
@m.deeniz @cavlaak @mehtapapr @saniyesaniyeben @nefertitiolmak @inciokyanusu @nanelimonkabuk @kaptan4423 @venusunadresi @badeeceninannesi
wasaturkiye
@yelda_gaby @zahdem @ikizanne007 @_gururlan_ @esmerzeyno @dilekonn @inc_tanem @tutsak_ruh @rabia_ks @kelimeleryetse82

Teşekkürler; konuyu açan, cevapları paylaşanlar  ve sonuçlar için 

Forumdan baya tanıdık var, tebrikler ve afiyet olsun; çok met ettiniz denemeyi çok iistiyorum 

Bende kazanmışım konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. 

tebrikler
1 paket wasa mıydı hediye *

tebrikler
1 paket wasa mıydı hediye *
sürprizlerle dolu Wasa paketi 

ben kazanamamışım, tebrikler kazananlara..

ben de kazanmışım. konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim

hepimize tebriklerrr foruma gitti çoğu ödül böyle olunca ayrı seviniyorum  

Bende kazanmışım, her ne kadar bildiğiniz yenilebilir sunta gibi hissettiriyor olsada acıktığımda yemek üzere çekmecemde her daim bir paket sade var.