bugun foruma gireyim dedim tlefondan zorunlu mobil sürüm açılıyor tam sürüme git diyon yine mobil sürüm açılıyor düzeltilirse sevinirim
Mobil uyumluluk ile ilgili bir çalışma yapıyoruz. 1-2 gün içerisinde çalışma tamamlanmış olacak.
Mobil uyumluluk ile ilgili bir çalışma yapıyoruz. 1-2 gün içerisinde çalışma tamamlanmış olacak.
usta tamamda siz çalışma yaparken isteyen normal sürümü kullansın yine onuda kullanamıyoz
Çalışmamız da o yönde zaten

Normal sürüme devam et gibi bir buton ekleyip eski haliyle kullanabileceksiniz.
Google sıralamada mobil uyumluluk ile ilgili bir değişiklik yaptı onun için acilen mobil siteyi aktif hale getirmemiz gerekti
konu dışı ama yine aynı sorun devam ediyor sayfa şu an 9 görünüyor ben o sayfaya gelinceye kadar düşüş oluyor daha önce de bu ricamı söylemiş ve çözüm olmuştu ama yine aynı sorun devam ediyor bu sorun bir tek ben de galiba

tüm sayfayı yöneten emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler
Sorunu tam olarak anlayamadım
konu dışı ama yine aynı sorun devam ediyor sayfa şu an 9 görünüyor ben o sayfaya gelinceye kadar düşüş oluyor daha önce de bu ricamı söylemiş ve çözüm olmuştu ama yine aynı sorun devam ediyor bu sorun bir tek ben de galiba
Sorunu tam olarak anlayamadım
şimdi yeni konu göster tıklıyorsunuz 9 sayfa mesela ama ben o sayfaya ulaşamadan yani 9 sayfayı göremeden bu 6. veya 7. sayfaya kadar düşüyor (anlatma kabiliyetim sıfır farkındayım

) şimdi umarım anlatabilmişimdir
estağfurullah.
Şimdi anladım bir bakalım