Süper!!! Orada olacağım inşallah
samsung her yeni telefon çıkardığında tanıtım amaçlı yarışma düzenliyor. daha önce düzenledikleri note 3 ve s5 yarışmalarından note 3 ve s5 kazanmıştım beceri ve hız üzerine oluyordu yarışmaları. bu sefer milli piyango çekiliş tarzı yapmışlar. bu bahsettiğim yarışmalara katılan var mıydı kazanan oldu mu hiç ? oldukça zor yarışmalardı bilenler bilir. hatta s5 çıktığında yaptıkları yarışma nabız ölçme mevzusu tamamen şans işiydi. ilk hafta istanbul da belirli samsung mağazalarındaydı, istanbul'da 1 saniye ile kaybetmiştim. bir sonraki hafta ankarada belirli samsung mağazalarında yapılcaktı. çok düşündüm bir çılgınlık yapıp ankara'ya gittim. son hakkım da kazandım. bu sefer nabız olayını şansa bırakmadım. oldukça fazla alkol tükettim. alkol alınca nabızı çok hızlı ölçtüğünü farkettim. bu yüzden alkol alarak yarışmaya katılmıştım. telefonun kutusunu açıp bana teslim ettiklerini elime de mikrofon tutuşturduklarını hatırlıyorum daha sonra pek bişey hatırlamıyorum ne konuştum ne dedim. gözlerimi otobüste istanbula giderken açtım. hemen çantama baktım telefon nerde diye. neyse ki başıma bişey gelmedi şimdi hala o telefonu kullanıyorum.

s6 için de orada olacağım. yarışma beceri ve hız üzerine olsaydı güzel olurdu ama çekiliş de güzel ve heyecanlı olur. belki ilerleyen günlerde dediğim tarzda yarışma yaparlar veyahut bu sadece bahçelievler gold mağazasıyla sınırlı kalmaz, başka bölgelerde de bu tip etkinlikler düzenlenir. büyük ihtimal düzenlenir.
* Kampanyanın geçerli olduğu
mağazalar:
İstanbul
Teknosa Bağdat Caddesi
Turkcell Bağdat Caddesi
Vodafone Bağdat Caddesi
Avea Bağdat Caddesi
Bimeks Viaport
Media Markt Ümraniye
Samsung Mall of Istanbul
Samsung Nişantaşı
Samsung Bayrampaşa Forum
Gold Bahçelievler
Ankara
Samsung Kızılay
Bizim hafta sonu güzergahımızda 3 ayrı Samsung mağazası mevcut. 3 ünden ayrı ayrı katılabilir muyum, yoksa 1 kişi 1 mağazadan tek defa mı katılabiliyor? şartlarda böyle bir kural var mı arkadaşlar?
her mağazada 6 cihaz değil di mi? 11 mağazada 6 cihaz da çok az olmuyor mu?
* Kampanyanın geçerli olduğu
mağazalar:
İstanbul
Teknosa Bağdat Caddesi
Turkcell Bağdat Caddesi
Vodafone Bağdat Caddesi
Avea Bağdat Caddesi
Bimeks Viaport
Media Markt Ümraniye
Samsung Mall of Istanbul
Samsung Nişantaşı
Samsung Bayrampaşa Forum