dolar bugünlerde iyice coşuyor sigara içkı zammı derken...vestel 9300 4k 3d uhd hepsiburada.com da 100 tl
bonus fırsatıyla oldukça cazip yılbaşı çek kampanyalarıda bu bağlamda tamamlayıcı olabilir,
Çamaşır kurutma makinesi alacağız bin türlü yazı var kafam iyice karıştı.
beko yıllardır 799 tl mi 899 tl mi neydi

ben aldım cok memnunum. üstün özellik beklemiyorsanız tek isteğiniz kurumalarıysa tavsıye ederim
bimekste stok yok işler kötü herhalde tüm şubelerinde sadece teşhir telefon satışta ...gittididiyorda onun bunun
malına güvenmeyenlere mediamarkt ve teknosa bu sitede dükkan açtı üstelik axess 100 tl ye varan chippara var
hafta sonu gittigidiyor mediamarkta lenovo k5 gold 625 tl ye lenovo türkiye garantisinde satıldı 50 tl chippara
verdi ve doğal olarak kapışıldı axessi olan ve ürüne ihtiyacı siteye bir baksın,
Bimeks sanırım kötü durumda.Borcu olanlara nerdeyse %25 eksiğini peşin ödeyin yeterli diye mesajlar geliyor.
Benim pc iflas etti, 1 hafta içinde pc almam lazım. Önerebileceğiniz bir kampanya yada ürün varsa süper olur. Garanti bonus kartım var. İ5 yada güzel özellikli i3 olabilir. Çok da anlamıyorum açıkçası.
Benim pc iflas etti, 1 hafta içinde pc almam lazım. Önerebileceğiniz bir kampanya yada ürün varsa süper olur. Garanti bonus kartım var. İ5 yada güzel özellikli i3 olabilir. Çok da anlamıyorum açıkçası.
i5 ten aşağı alma.birde pil ömrü uzun olsun en aşağı net 5 saat olsun.ideal olanları 7-10 saat. bunlara dikkat et sadece.gerisi önemli değil.oyun felan düşkünü değilsen,grafik tasarım programcısı değilsen