Ben sanıyorum ayakta olduğum için hissetmedim,eşim odadan tiz bir sesle çağırınca korktum, elimde dergiler vardı komşuya verecektim, onları elimden atmakla odaya koşmam bir oldu, eşime bir şey olmuş sandımdı meğer deprem olmuş, duymadığım da iyi oldu, 99 depremini birebir yaşayan biri olduğum için o günleri anımsamak istemem doğrusu..Allah bir daha yaşatmasın...
İzmitte olanlar yaklaşık 3 dk önce deprem oldu.Sizinle paylaşıyim dedim.
evet ya güm dedi ödüm koptu ama 3,6 dan büyüktü avizeler felan epey sallandı. Türkiyedeki bütün depremleri yakalıyorum bende yaaaaaaaa

Hatta şiddetinide söliim 5,5 civarı bişeydi
evet ya güm dedi ödüm koptu ama 3,6 dan büyüktü avizeler felan epey sallandı. Türkiyedeki bütün depremleri yakalıyorum bende yaaaaaaaa
depremin merkezindeysen sana öyle gelmiştir

3.6 olabilir
depremin merkezindeysen sana öyle gelmiştir
3.6 olabilir 
Olabilir tam merkezindeyim birde yere uzanıyodum
kocaeli düzce afyon depremlerini yakaladım erzincan depreminide iki şehir uzaktan yakaladım ama epey hissedildi o sebepten şiddetler konusunda rasatahane hassaslığındayım.
bende 6 yaşındaydım 99 depreminde yürüdüğümü hatırlıyorum hala

nedendir bilmem hiç korkmam depremden
Kocaeli de 99 da amcamın kızının arkadaşı vefat etti ne tesadüfki amcamın kızıyla o gece odalarını degiştirmişler yani degiştirmeselerdi amcamın kızı ölmüş olacaktı arkadaşına da çok üzüldük genç yaşlı dinlemiyo felaket:(Allah korusun hepimizi
bende küçük olup hiç hatırlamamayı isterdim aslında.. şanslısın... allah bir daha göstermez inşallah..