bende de aynı şekilde oluyor sanırım en son arkadaşın dediği doğru hangi siim hangi adrese ait unutmamaya çalışıyorum
eşimin hesabından da katılayım dedim ama hakkınız dolu dedi. İp leri kontrol ediolar sanırım. katılamadım bende.
bende katıldım eğlenceli olmuş
bende sordum sorumu 2 çekiliş hakkı kazandım inşallah çıkar
Arkadaşlar kullanım koşullarında şöyle yazıyor: Ad, soyad, adres, telefon, e-mail adresi, doğum tarihi bilgileri ile kampanya formunu doldurarak katılan kişilere 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım günde 20 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
Yazıyo yani biz 1 çekiliş hakkımı kazandık onu anlamadım günde 20 çekiliş hakkı diyo kafam karıştıda.
Arkadaşlar kullanım koşullarında şöyle yazıyor: Ad, soyad, adres, telefon, e-mail adresi, doğum tarihi bilgileri ile kampanya formunu doldurarak katılan kişilere 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım günde 20 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
Yazıyo yani biz 1 çekiliş hakkımı kazandık onu anlamadım günde 20 çekiliş hakkı diyo kafam karıştıda.
soru sordukça çekiliş hakkı kazanıyosun. 20 soruya kadar. istersen 20 den fazla soru sorabilirsin ama çekiliş hakkı günlük maksimum 20
çekiliş için formu dolduruyorum ama forum hala duruyor .çekilişe katıldınız fln yazmıyo.
hergün forumu yeniden dolduruyorum sizinde ölemi?
4 soru sordum hiç bir sorun yaşamadım bugün ...
hergün 20 kere soru soruyorum kazanamassam çıldrıcam