Huggies Little Swimmers dünyada kaç ülkede satılmaktadır?
60 dan fazla ülke diye buldum böyle mi yazacağız
tebrıkler saat kacta yapıyosunuz
cevap: “Bebeğim ve Biz” arkadaşlar
Huggies'in 2012 yazında çıkardığı, sayfalarında bebeklerin yaz konseptli fotoğraflarının yer aldığı derginin adı nedir?cevap:Summer Mag
madem cevabı bilmiyorsunuz niye herkesi yanıltıyorsun?!bi de kendinizden emin gibi yazmışsınız..
Huggies Little Swimmers dünyada kaç ülkede satılmaktadır?
cevap: 60
KATILIM KOŞULLARI
• Kampanya 23 Ağustos- 15 Eylül 2012 tarihleri arasında Facebook sayfasında geçerlidir.
• Kullanıcılar yarışma boyunca uygulamada her gün Huggies ile ilgili farklı bir soruyla karşılaşır.
• Uygulamaya katılan kullanıcılar soruya doğru ya da yanlış gün içinde birden fazla cevap verebilirler.
• Her gün, soruyu doğru cevaplayan 1., 25. ve 50. kişi 1 paket Huggies Little Swimmers mayo bebek bezi kazanır.
• Soruyu doğru cevaplayıp hediye kazanan kullanıcılar bir daha uygulamaya girip soruları cevaplasalar da hediye kazanamazlar.
• Kazananlar ve soruların doğru cevapları, soru sorulduktan 1 gün sonra Huggies Facebook sayfasında duyurulur.
• Hediyeleri sahiplerine 2 hafta içinde teslim edilir.
• Hediye kazananların paylaşacakları hatalı iletişim ve bebek bezi bedeni bilgilerinden kaynaklı yaşanacak aksaklıklardan Huggies sorumlu değildir.
• Bu aplikasyonu kullanan herkes, kullanım koşullarını kabul etmiş sayılır.
ben kazandım ve bu hafta gıdıcem daha gelmedı 1 ay yokum nolcak sımdı ya
ben kazandım ve bu hafta gıdıcem daha gelmedı 1 ay yokum nolcak sımdı ya 
Sayfadan mesaj atın ilgilenirler.
Bugünün cevabı ne ? 5 mi?
Yaz bitti diye üzülmeyin, bu hafta da güneş pırıl pırıl parlıyor!

Haydi suya düşkün minikler, Huggies Little Swimmers kazanmak için doğru ‘Soru Havuzu’na!

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin