var yiyebilirsiniz
orta boy kahveler 6.5 , 7.5 tl arasında degisiyor
pastalar, cheecake gibi olanlar vy kurabiye tarzı olanlar da hemen hemen 7, 8 tl
starbucksta garson yok, kendiniz seçiyorsunuz, kahve için, isminizi yazdırtıp ( ben komik isimler veriyorum örn: şaduman) bekliyorsunuz..umarım yardımcı olmustur
@sahaneyedili sevmem kahveyi birde uğraşmam öyle niklerle yefive diyip kahveye ozaman

yok ben pasta alcam annem gitsin seçsin beğendiğini ama beceremez garson yok diyorsunuz
garson var ama sadece kahvenizi söylüyorsun grande vendi boyları var macchiato alırım ben mesela pasta dilim olarak alabiliyorsunuz hemen yan tarafından fiyatlar üstünde yazıyor forum istanbul daha sakin öbürlerine göre mesela akmerkeze ne zaman gitsem kuyruk var hafta sonları cappucino içersenizde karamel 1 pup yaparsanız güzel olur köpük yapıyor üstünde starbucks fiyatları biraz yüksek işte 2 kahve 20 tl verdiğimi bilirim
çay ve meyveli ithal gazozları da var içeçek olarak
ama soya sütüyle yapılan bir kahveleri var ismi missia yamulmuyorsam, tavsiye ederim çok lezzetliydi
çay ve meyveli ithal gazozları da var içeçek olarak
ama soya sütüyle yapılan bir kahveleri var ismi missia yamulmuyorsam, tavsiye ederim çok lezzetliydi
ya ben amerikan pazarından türkiyede olmayan cam şişe frappacino.çay paketleri,ağızda eriyen nefes açıcı şeker tabletleri olmayan ne varsa lıyorum zaten.sadece pasta ve tatlılarla ilgleniyorum onu merak etmiştim

şifre olayı son 4 rakammı kesinmi yoksa oraya giderken şifre bulmayıp son dört rakamınımı yaptılar @dhande
kesin son 4 rakamı çünkü pos cihazıyla işlem yapıyorlar normal kredi kartı gibi ve saf gibi gittim şifreniz dediğinde kartı aktifleştirirken yaptığım 8 haneli şifreyi girdim geçersiz şifre oldu sonra dedim şifre bilmiyorum ben oda baktı oda bilmiyordu bilen biri geldi son 4 hanesi dedi ve girdim oldu onlar oluşturmadı yani şifre ayy ne kadar saf oluyorum bazen
sıret yerıme bır de kucuk boy whıte chocolate mocha al yaw hadı
ya sen amerikan pazarı diye diye en sonunda götüreceksin beni oarya. gidip bi bakayım bakalım değecek şeyler varmı hemde ikisine birden gidicem
kesin son 4 rakamı çünkü pos cihazıyla işlem yapıyorlar normal kredi kartı gibi ve saf gibi gittim şifreniz dediğinde kartı aktifleştirirken yaptığım 8 haneli şifreyi girdim geçersiz şifre oldu sonra dedim şifre bilmiyorum ben oda baktı oda bilmiyordu bilen biri geldi son 4 hanesi dedi ve girdim oldu onlar oluşturmadı yani şifre ayy ne kadar saf oluyorum bazen 
saflıkla alakası yok.sitesinde bile yazmıyor kart şifresi neresi.nasıl olur diye tek bilgi yok. sizin hatanız değil