1. Axe Etkisi – Kızlar Geri Sayıyor Yarışması 23.12.2011 – 31.12.2012 tarihleri süresince her gün 13:00- 21:00 saatleri arasında yapılacak bir yarışmadır.
2. Axe Etkisi – Kızlar Geri Sayıyor yarışması Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin web-sitesi üzerinden gerçekleşecek bir yarışmadır.
3. Axe Etkisi – Kızlar Geri Sayıyor yarışmasına katılabilmek için kullanıcıların önce Axe Etkisi Facebook sayfasını (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) “Beğen”meleri daha sonra da Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine girerek kişisel Facebook hesaplarıyla yarışmaya giriş yapmaları gerekmektedir.
4. Axe Etkisi – Kızlar Geri Sayıyıor yarışmasına kullanıcıların Facebook hesaplarıyla Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine giriş yaptıktan sonra, karşılarına çıkacak olan uygulamayı yüklemeyi kabul etmeleri gerekmektedir. Uygulama ekranında “İzin Ver” seçeneğini tıklayan tüm kullanıcılar yarışmaya katılmaya hak kazanır.
5. Axe Etkisi – Kızlar Geri Sayıyor yarışmasında kullanıcıların ödül kazanabilmesi için, söz konusu tarihler süresince her gün 13:00 – 21:00 saatleri arasında verilen görevleri eksiksiz yerine getirmeleri gerekmektedir.
6. Axe Etkisi – Kızlar Geri Sayıyor yarışması kapsamında sorulan tüm soruların cevapları Axe Etkisi Facebook sayfasında (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) mevcuttur.
7. Her görev ve ödül söz konusu tarihler süresince her gün 13:00 – 21:00 saatleri arasında her saat başında www.axeetkisi.com sayfasından bildirilecektir.
8. Söz konusu tarihler süresince her gün 13:00 – 21:00 saatleri arasında, her saat başına kadar kullanıcılar bir önceki görev ve kazananı göreceklerdir.
9. Aynı gün içerisinde 1 (bir) kullanıcı 1 (bir) kereden daha fazla hediye kazanamaz. Aynı kişinin aynı gün içerisinden hediye kazanması durumunda ödül, görevde belirtilen şart doğrultusunda bir önceki ve/veya bir sonraki kullanıcıya verilecektir.
10. Söz konusu tarihler süresince kullanıcılar, farklı günlerde yarışmaya katılım yaparak 1 (bir) ve üzeri sayıda ödül kazanabilirler.
11. Yarışma kapsamında verilen görevlerde şart koşulan durumlarda ödül, katılımcı eksikliği ve/veya aynı gün içerisinde aynı kullanıcıların kazanması halinde doğru cevabı veren son kişiye verilecektir.
12. Kazananlar söz konusu tarihler süresince her gün 13:00 – 21:00 saatleri arasında, her saat başı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfasında açıklanacaktır.
13. Axe Etkisi – Kızlar Geri Sayıyor yarışmasındaki tüm gereklikleri katılım koşullarına uyarak doğru ve eksiksiz bir şekilde yerine getiren tüm kullanıcılar aşağıdaki ödülleri kazanmaya hak kazanacaklardır;
- 27 adet “Vodafone'dan Vodafone'a geçerli aylık 1000 dakika konuşma”
- 9 adet “iPod”
- 18 adet “Swatch Kol Saati”
- 24 adet “Axe Etkisi hediye kiti”
- 1 adet “iPhone 4”
- 1 adet “Sony Playstation”
- 1 adet iPad
14. Ödül kazanan kullanıcıların dolduracakları iletişim formunun eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş sorumlu değildir.
15. Kazanılan ödül değiştirilemez, bir başka kişiye devredilemez, ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
16. Ödüllerin gönderimi Axe Etkisi adına Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş tarafından yapılacaktır.
17. Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda; söz konusu katılımcı ödüle hak kazanamaz.
18. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş 17. Maddede bahsi geçen konuda yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.
19. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş , kampanyaya katılım esnasında; katılımcıların kişisel bilgisayarları, internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklar nedeniyle oluşabilecek problemlerden dolayı sorumluluk kabul etmez.
20. Yarışmaya katılan tüm kullanıcılar Katılım Koşulları’ndaki maddeleri kabul etmiş sayılırlar.
21. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş söz konusu uygulamanın geçerlilik tarihinin herhangi bir zamanda sonlandırma, uzatma ve katılım koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
22. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş tüm bu koşul ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir.
23. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfasını ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresini düzenli olarak ziyaret etmeleri gerekliliğini kabul ederler.
24. Bu kampanyanın Facebook sitesiyle hiçbir ilişkisi yoktur. Yaşanacak aksaklıklardan Facebook sitesi sorumlu değildir.
25. Axe Etkisi- Kızlar Geri Sayıyor yarışmasına katılım ücretsiz olup katılım koşullarını kabul eden herkes herhangi bir ticari koşul olmaksızın yarışmaya katılabilir.
26. Yarışmaya sadece Türkiye'de ikamet etmekte olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları katılabileceklerdir. Bununla birlikte, yarışmaya yalnızca 18 yaşından büyükler katılabilir, 18 yaşından küçükler yarışmaya katılsalar bile ödüle hak iddia edemezler.
27. Yarışmaya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş ve Rabarba İletişim Hizmetleri A.ş çalışanları katılamaz. Katılmaları halinde herhangi bir ödül kazanamazlar.