Gönderen Konu: Bu Gece Canlar Yandı...-17.08.1999  (Okunma sayısı 3103 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bu Gece Canlar Yandı...-17.08.1999
« Yanıtla #10 : 17 Ağustos 2011, 00:56:20 »
amin

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2011, 00:56:56 »
veli göçerin 91 yılında hem sabahın,hem hürriyetin pazar ilave dergilerinde iç kapakta ilanları
çıktı aylarca bugünkü değerle 4/1 fiatına villa satışı yapıyordu o günlerde, ucuz fiata o günlerde
iyi bir yatırım yaptığını sanan aileler ve yakınları çok ağır bedel ödedi.Allah(c.c) rahmet eylesin.
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı erimce

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 17 Ağustos 2011, 01:38:14 »
aminnnnn

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #13 : 17 Ağustos 2011, 02:10:04 »
Güzel Allah'ım bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah. Yüreğine sağlık arkadaşım.
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 17 Ağustos 2011, 02:13:09 »
3,5 yaşındaydım ve tek korkum da benim de hissedebilecğeim bir günde tekrar olması...
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı barbie06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 17 Ağustos 2011, 02:18:33 »
Rabbim birdaha göstermesin o günleri  :(

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #16 : 17 Ağustos 2011, 02:34:11 »
ben depremde ist'da değildim tatildeydık bide kucuktum. rizede haberlerde izledik hala aklımda o kareler
şükretmiştik istanbulda olmadıgımıza.
piskolojisi bozulan çok insan oldu akrabalarımız taşındı istanbuldan rizeye sonra.
Bidaha yaşamayız insallah .
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 17 Ağustos 2011, 03:38:53 »
İstanbulda Kadıköyde ikamet ediyorum ben ve hayatım boyunca ölene kadar unutmayacağım bir 15 gündü. Deprem anı zaten aklımdan bir an olsun çıkmadı ilk ve ardından gelen o ikniic büyük sarsıntı ve hiçbir filmde dahi duyamayacağınız uğultu. Akrabalrımızdan o tarafa yakın olanlar vardı onlara ulaşana kadar neler çektik. Ve hala gece uykusuzluğumun sebebidir yani o günden beri günde 4 saat uykuyla idare edebiliyorum. İlk zamanları nerdeyse hiç uyuyamıyordum. Küçük kıyamet dedikleri ancak o gece yaşananlar ile tarif edilebilir. Düşünün bir sokak dolusu araba sabahın 4ünden içlerinde yüzlerce insan her arabanın radyosu açık sakinleştirici alanlar - tanıdıklarını telefonda arayanlar - hasta olanlar ki rahmetli halam kanser hastasıydı o esnada ama daha teşhişi konulmamıştı. Hiçbir şiir - kelime - yazı ifade edemez . O gece İstanbulda büyük bir hasar olmaması resmen mucizeydi. Hiç unutmam deprem akşamıda Eşya Hukuku finalim vardı ve 2 ye kadar falan çalışıp sonra 6 da uyanp tekrar çalışmayı düşünerek yatmıştım uyuduğum odada kardeşim tv izledi baya 3 e kadar tam depremdne 5 dk evvel yattı. İlk onların sesi ile anladım bir şeylerin ters gittiğini uyku sersemi kaçmaya çalıştım annem sağolsun tuttu resmen tshirtimun arkasında 2 tane delik oldu tutarken tshirt parçalanmış merdivenlerde yuvarlanıp bir yerlerimi kırmadıysam anneciğim sayesindedir.

Artık denilcek tek söz var bir ev mi alıyorsunuz bir ev mi kiralıyorsunuz çok iyi araştırın.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #18 : 17 Ağustos 2011, 08:35:05 »
Rabbim tekrarını yaşatmasın. akşam yine bursa gemlik merkezli deprem oldu. çok korkutucu birşey. Allah o kara günde hayatını kaybedenlere gani gani rahmet  eylesin yakınlarına sabırlar versin. Bir ömür insanın aklından asla silinemeyecek bir afet.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 17 Ağustos 2011, 09:14:36 »
Allah bu tür felaketlerden bizi korusun.1999da 18 yaşındaydım,Balıkesirdeydim.uykumun en ağır yerinde annem uyandırmıştı,deprem oluyor diye zor uyandım.Eşim o zaman 19 yaşında ve Sakaryada yaşamış depremi,halen anlatır uyanır uyanmaz beton düşmüş yatağına,salise farkıyla hayatta.Ya bişey olsaydı o zaman tanışamayacaktık  :'(
Allah 1999 depreminde hayatını kaybedenlere rahmet eylesin.geride kalan ailelerine sabır ihsan eylesin.Hiç külelnmeyecek bir acı,milletçe yaşadığımız bir felaket...
moustache pig :D