0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
her bi kod kaç puan oluyor?
kendımle dalga gecıyorum...erteledım erteledım bu kampanyayı...sımdı ne oldugu hakkında cok bısey bılmıyorum ve tam 26 sayfa olmus...cık işin ıcınden sımdı balca hanım ne hos ne hos...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkendımle dalga gecıyorum...erteledım erteledım bu kampanyayı...sımdı ne oldugu hakkında cok bısey bılmıyorum ve tam 26 sayfa olmus...cık işin ıcınden sımdı balca hanım ne hos ne hos...hiç uğraşma kodları isteyenlere dağıt gitsin uzun soluklu bir iş eğer ciddi hediye kazanmak istiyorsan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen hiç kola içmediğim için kod biriktirmiyorum ama öyle elime geçen bikaç açma halkasından 12 puan biriktirmişim 2 kod verebilecek biri varsa 18e tamamlayıp trendyol çek alıp mutlu olucam
Ben hiç kola içmediğim için kod biriktirmiyorum ama öyle elime geçen bikaç açma halkasından 12 puan biriktirmişim 2 kod verebilecek biri varsa 18e tamamlayıp trendyol çek alıp mutlu olucam
ya özelden yolladım sandım isimyokk a iyimi foruma gitmiş tühhh sil sende alıntıyı sil