Bana da diyen oldu bugün bende 1 oy daha verebilirim dedim kadın cevap bile yazmadı demek bundanmış
banada dün akıllının biri sadece takaslık yazmış bende ne demek istedi acaba diyordum
acaba takaslık hediyeniz varmı demek istedi diyorken konu şimdi anlaşıldı
face den herkes oy ister ben karşılıksız oy veriyorum ama ben isterken herkes çevrim dışı nedendir bilmem bundan sonra kimseyede oyt vermem
bende agzımın payını aldım en son yarısmada bende artık faceden kimseye oy vermiyorum:)
sadece burdan bildiğim kişilere
birlik olsak oy vermeyene vermesek bu kada r dertlenmeyiz
Ben yavaş yavaş tanıyorum artık kim veriyor kim vermiyor bende artık destek olana destek olucam
bende son girdiğim beğenili bir yarışmada bunu öğrendim takas olayı gerçektende olay yani grup kurulmuş ve oradan takaslanıyor ve puan yada beğeniyi her defasında karşıya bildiriyorsunuzki verip vermediğiniz bilinsin.bende aile üyelerinin facelerini aldım toplam 10 tane hiç biri de fake değil tabiki öyle takıldım fakat yarışmadan da elediler beni.
artık millet utanmaz olur hale geldi,açıkça bir sürü sahte hesapları olduğunu itiraf eder hale geldiler
valla 500 600 olanı biliyorum ya 30 40 neki nasıl uğraşıyolar nasıl yapıyolar hiç anlamıyorum yaaaaa