0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay canım fazla varsa 2 tane tc rica etsem )))))))))))))))) ama tc isim uyusmaz o zaman canım tc numaranızı vermeye korkmayın görüldüğü üzre hastanede bir muhasebeci bile çok rahatça tc nolarımıza ulaşıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay canım fazla varsa 2 tane tc rica etsem )))))))))))))))) ama tc isim uyusmaz o zaman canım
ay canım fazla varsa 2 tane tc rica etsem ))))))))))))))))
tc no sorgulamadan kontrol edebilirler ama 5000 taneye uğraşırlarmı bilemem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay canım fazla varsa 2 tane tc rica etsem )))))))))))))))) ama tc isim uyusmaz o zaman canım tc numaranızı vermeye korkmayın görüldüğü üzre hastanede bir muhasebeci bile çok rahatça tc nolarımıza ulaşıyo hayır canım yanlış düşünüyorsun ben kaynanam eşim kayım pederim babannem annem v.s kullandım yabancı kişiden banane
tc nolarla karşılaştırma yapamazlar çünkü artık cilt no aile sıra no vs. bilmeden kimse kimsenin tc numarasını göremez. denedimbiliyorumada zaten böyle bir hak vermez devlet ver bakalım tc leri ben sana kime aittir söyleyeyim demez. 5000 tc ilede kimse uğraşmaz bence böyle. katılan varmı arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay canım fazla varsa 2 tane tc rica etsem )))))))))))))))) ama tc isim uyusmaz o zaman canım bence tc numarası yazan isme göre mi diye incelemezler ama sistemde aynı tcden yazılmış mı diye kontrol ederler. atıyorum esma 1111 gibi sen yazdın, ama başka vermek istemeyen de seninle aynı numaraları atıp yazdıysa sistemde 2 tane aynı numara var diye iptal edebiirler hııım anladım ben onu hiç düşünmedim gerçi henüz formu doldurmadım site yasağının kalkmasını bekliyorum ama Yinede tc yazmadan şansımı denemek istiyorum hayırlısı olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay canım fazla varsa 2 tane tc rica etsem )))))))))))))))) ama tc isim uyusmaz o zaman canım bence tc numarası yazan isme göre mi diye incelemezler ama sistemde aynı tcden yazılmış mı diye kontrol ederler. atıyorum esma 1111 gibi sen yazdın, ama başka vermek istemeyen de seninle aynı numaraları atıp yazdıysa sistemde 2 tane aynı numara var diye iptal edebiirler hııım anladım ben onu hiç düşünmedim gerçi henüz formu doldurmadım site yasağının kalkmasını bekliyorum ama Yinede tc yazmadan şansımı denemek istiyorum hayırlısı olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay canım fazla varsa 2 tane tc rica etsem )))))))))))))))) ama tc isim uyusmaz o zaman canım bence tc numarası yazan isme göre mi diye incelemezler ama sistemde aynı tcden yazılmış mı diye kontrol ederler. atıyorum esma 1111 gibi sen yazdın, ama başka vermek istemeyen de seninle aynı numaraları atıp yazdıysa sistemde 2 tane aynı numara var diye iptal edebiirler